Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dert etme canım hazır olacağınız bir zamanda öğrenir inşallah bizimki 36 aylık öğrendi
Benim oğlanlar biri 27 aylık diğeri 32 aylıkta öğrendi kız şimdi 24 aylık ama çok inat sanırım bu 36 lık olur 1-2 defa söyledim ben oraya yapmam bezime yapıcam sen git oraya yap diyor herşeyi konuşuyor ama çiş sözkonusu olunca ben bebeğim diyor🥴

Allah kolaylık versin her ilaç hatta güçlü ağrı kesiciler kullanamazsın o daha da üzücü aman ağrı hafifledi falan diye ayağa kalkma daha da uzun sürmesin
Kalkmam çok zor zaten bilekten alçıya alındı. Valizleri hazırkadık annemle. Yarın annemlere gidecez. Çok iyi bi ortapedi var ona da göstereyşö diyorum.

29 aylık daha küçücük minicik :))
Benimki de 30aylık 1hafta oldu başladık. Altına kaçırıyo arada. Kakayı hiç tuvalete yapmadı. Ama benim ki 2yaşını bitirdiğinden beri bezi söküp atıyodu. Bu mevsimi zor bekledi.

Çok geçmiş olsun canım 😔

Canım onlarıda düşündüm ama benimkilerin in araları gitmiş oyuk oyuk o yüzden kızların dediği derzmatikten aldım onu deneyeceğim ama hangi ara yaparım bilmiyorum bugün çok yorucu bir gün oldu

Canım çookk geçmiş olsun annenin gelmesine sevindim
Sağolun kızlar

Kızlar şimdi ben çalışıyorum ya
Çalıştığımın bir kısmı kiraaya bir kısmı bakıcı vs parası diye gidiyor. Çalışmasam emekli olamam. Emekli olsam ölmeyeceğim ne malum. Belki çalışsam da emekli olamayacağım. Hem evde çalışıyorum hem işte. Para da yok. Kısacası ben emeklilik için çalılıyormuşum. O da ölmezsem 🤭🤭🤣🤣🤣😂😂😂😂

Benim oğlanlar biri 27 aylık diğeri 32 aylıkta öğrendi kız şimdi 24 aylık ama çok inat sanırım bu 36 lık olur 1-2 defa söyledim ben oraya yapmam bezime yapıcam sen git oraya yap diyor herşeyi konuşuyor ama çiş sözkonusu olunca ben bebeğim diyor🥴
Aynı benim kız 😅
Süpürge nasıl oldun?
Son iki güne göre daha iyiyim canım şükür ara ara yine bacaklarımda o his var

Benimki geçen sene başladı yarım dönem gitti. Bu sene de arada gitti. Diyor anne daha kaç yıl okula gidecem bıktım ben🤣
😅
Anaokuluna da geçilmiş uzaktan eğitim,benim küçük çok üzülecek zaten iki aydır gidiyordu:KK43: çocuğumun psikolojisi düzelmeye başlamıştı...

Çok tatlı😅

Kalkmam çok zor zaten bilekten alçıya alındı. Valizleri hazırkadık annemle. Yarın annemlere gidecez. Çok iyi bi ortapedi var ona da göstereyşö diyorum.

Benimki de 30aylık 1hafta oldu başladık. Altına kaçırıyo arada. Kakayı hiç tuvalete yapmadı. Ama benim ki 2yaşını bitirdiğinden beri bezi söküp atıyodu. Bu mevsimi zor bekledi.

Sağolun kızlar
İçebilirsen paça çorbası çabuk iyileştiriyor,elma da,şu yumuşak şekerler var ya jelibon diyeyim onlar

😅
Anaokuluna da geçilmiş uzaktan eğitim,benim küçük çok üzülecek zaten iki aydır gidiyordu:KK43: çocuğumun psikolojisi düzelmeye başlamıştı...
Ben vakalar artınca okul kapandı dedim bıraktık. Napalım sağlığımızdan önemli değil. Bizde ona anlatıyoruz da küçğk park diye ağlıyo:KK43:
İçebilirsen paça çorbası çabuk iyileştiriyor,elma da,şu yumuşak şekerler var ya jelibon diyeyim onlar
Paça içemem ama diğerlerini yerşm. Bende emzirme ile alınabiliyosa kolojen alayım diyorum

Günaydın,sağlıklı,mutlu bir gün diliyorum :KK36:

c388331d93307f1372cfb25075490d76.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33

Ben vakalar artınca okul kapandı dedim bıraktık. Napalım sağlığımızdan önemli değil. Bizde ona anlatıyoruz da küçğk park diye ağlıyo:KK43:

Paça içemem ama diğerlerini yerşm. Bende emzirme ile alınabiliyosa kolojen alayım diyorum
Bu virüsün ne zaman biteceği belli değil,olan çocukların eğitimine,sosyal hayatına,psikolojisine oldu.Gezen tozan istifini bozmadan geziyor,cidden artık canım çok sıkılıyor.
Kolojen takviye olarak daha iyi olur tabi

Annemin görevi olsun bari:)) zaten temizlicektim buzluğu düzenlicektim de şimdi sebzeleri götürcez. Bozulacak böceklenecek erzaklarıda dolaba yerleştircez

X