Düzenli Evimiz & Hayatımız

valla eşimle bizde ufak bı akvaryum alıp salyangoz besleyelim diye konuştuk:KK70::KK70: sonra kaldı gitti. kesinlikle aynı kafadayiz bonus buluşalım biz senle:KK70:

Sevimli değil bana göre ya nasıl bakayım ben onlara bi su kaplumbağası olur dedim oda büyüyüp yürüyomuş evde gerek yok.

Kardeşim ısrarla küçük bi kuş aldı getirdi gün olarak küçük ama tipi büyük benim gibi

Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak 😣 ve çok fena canım yanıyo.
Ay canım çok geçmiş olsun canım nasıl yapacaksın ailenden birileri gelebilir mi yanına

Sevimli değil bana göre ya nasıl bakayım ben onlara bi su kaplumbağası olur dedim oda büyüyüp yürüyomuş evde gerek yok.

Kardeşim ısrarla küçük bi kuş aldı getirdi gün olarak küçük ama tipi büyük benim gibi

ne bileyim ben pek rahatsız olmam bı kaç böcek dışında 😁

evde bı canlı beslemeye cesaret edemedik biz de. ama çocuklar için çok iyi hayvan olması.
eşim akvaryum kurmak istiyo da evde yer yok. sehpa akvaryumlar var ya onlar da çok büyük 😬😬

Hiç bişey yaptığım yok yani topladım mutfağı süpürdüm.

Balkonu temizledim iki sardunya aldım diktim saksı değişimi falan her yeri toprak ettim şimdi tekrar süpürcem.

İftara hazır şeyler var tavuk dürüm ve hamburger yapıcam
Kolay gelsin canım iyi misin ?

Onun ölçülü yeme gibi mecburiyeti hiç yok cüvcüv🤣 bir kilo muz yiyebilir tek seferde🤣
Bizde ucundan koklasak kilolu alırız🤣
Allahım ben de öyle olmak istiyorum :KK70: :KK70:
Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak 😣 ve çok fena canım yanıyo.
Gecmis olsun canim :KK43:
ne güzel ya. benimki de eve karınca gelir dedim diye her yere börek koyuyo🤦 karıncalar eve gelsin diye. sirk kuracak heralde 😒
Ayy hic gülcegim yoktu o da iyiymis:KK70:
kk birinci noteri kk birinci noteri Benim kızlar senin çocukla çok güzel oynarlar.
Uğur böceği salyangoz topluyolar bahçede ve ne yer diye bana soruyolar beslemek için
:KK70:

Su kaplumbagasi buyuyunce evde yurumeye mi basliyomus bi miktar ürkütücü:KK45:

Ayyy çok geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm

Ay çok geçmiş olsun :KK43:

çok geçmiş olsun canım ya:KK43:

Aaaa tüh tüh ya çok geçmiş olsun:KK43: napıcaksın peki kim yardım edecek sana,yürüyemezsin de

Çok geçmiş olsun çok ağrısı oluyo kırıkların

Ay canım çok geçmiş olsun canım nasıl yapacaksın ailenden birileri gelebilir mi yanına

Allahım ben de öyle olmak istiyorum :KK70: :KK70:

Gecmis olsun canim :KK43:

Ayy hic gülcegim yoktu o da iyiymis:KK70:

:KK70:

Su kaplumbagasi buyuyunce evde yurumeye mi basliyomus bi miktar ürkütücü:KK45:

Ayyy çok geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm
Tesekkür ederim kızlar. Annemler hemen geldiler. Eğer yasak çıkmazsa annemlerin evine gidecez.Yasak çıkarsa burda kalacaz.

Geçmiş olsun 🙁

X