- 25 Ekim 2013
- 7.985
- 19.070
- 50
Ay çok şükür ne güzel bi haber bu canım maşallah maşallahHerkese hayırlı akşamlar
Ben bugün tekrar kan verdim çok şükür değerim iyi çıktı duanızdan eksik etmeyin beni keseyi hayırlısıyla görebilirim inşallah sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok şükür ne güzel bi haber bu canım maşallah maşallahHerkese hayırlı akşamlar
Ben bugün tekrar kan verdim çok şükür değerim iyi çıktı duanızdan eksik etmeyin beni keseyi hayırlısıyla görebilirim inşallah sağlıkla
Ben de çok severim süt koyarım bazen.Un çorbasını herkes bilmiyo nerelisin, bende kayınvalidemlerden öğrenmiştim bizde yok mesela Trakya'da eşim ordulu ama bende çok severim belki sizinki farklıdır
Süt koyulduğunu bilmiyorum ben soğan kıyma, biraz don yağı, bulgur koyuyorum unuda suyla şey yapıyorum nasıl denir bilemedim onuda kaynayınca içine koyuyorum pişiyoBen de çok severim süt koyarım bazen.
Geçmiş olsun ablaBende yirmilik dişimi çektirdim eve geldim şimdi bu akşam çay içemicem çok üzüldüm
Bende yirmilik dişimi çektirdim eve geldim şimdi bu akşam çay içemicem çok üzüldüm
Geçmiş olsun abla.Süt koyulduğunu bilmiyorum ben soğan kıyma, biraz don yağı, bulgur koyuyorum unuda suyla şey yapıyorum nasıl denir bilemedim onuda kaynayınca içine koyuyorum pişiyo
Sağol penyezimGeçmiş olsun abla
Sağol canımGeçmiş olsun abla.
Unu açıp koyuyosun sen terbiye verir gibi ben sadece unu az kavuruyorum salça su o kadar. Bazen süt işte
Kıymalı tarhanayı da severim benzer oluyordur seninkiyleSağol canım
Senin yaptığında güzel oluyodur Benimkide çok güzel oluyo bizimkiler çok seviyo kışın yaparım sık sık
Geçmiş olsun ablaBende yirmilik dişimi çektirdim eve geldim şimdi bu akşam çay içemicem çok üzüldüm
Öğlen yoğun bakımdan çıktı. Öğlene doğru herkesi hatırlamış isimleri falan. Hatırlamadığını da biliyor. İlaç tedavisi başlandı. Bir kaç gün içinde açılma küçülme olur çıkarırız olmazsa 1 hafta falan daha kalır demiş. Olumlu konuşuyorlar. Akşam da ben gittim görmeye güzel konuşuyor biliyor. Arada bazı kelimeleri diyemiyor dili dönmüyor. Bide algıda azalma var gibi tam anlayamıyor bazen. Çok şükür daha kötü olacak diye bekliyorduk şu hali çok iyisweetgirlcandy naptınız canım haber var mı?
Kp e de öyle olmuştu konuşamamış sonradan dedi bize o an duyuyodum konuşamıyodum diye Allah beterinden korusunÖğlen yoğun bakımdan çıktı. Öğlene doğru herkesi hatırlamış isimleri falan. Hatırlamadığını da biliyor. İlaç tedavisi başlandı. Bir kaç gün içinde açılma küçülme olur çıkarırız olmazsa 1 hafta falan daha kalır demiş. Olumlu konuşuyorlar. Akşam da ben gittim görmeye güzel konuşuyor biliyor. Arada bazı kelimeleri diyemiyor dili dönmüyor. Bide algıda azalma var gibi tam anlayamıyor bazen. Çok şükür daha kötü olacak diye bekliyorduk şu hali çok iyi
Yaa çiçek ne kadar güzelll maşallahAman eksik kalmayayım
Lütfen bi daha umutsuz olma olur muHerkese hayırlı akşamlar
Bizde Trabzon luyuz bizdede yok ben giresunlu Bi arkadasımda yemiştim çok beğenmiştim sonra internetten tarifine bakıp yaptım artık yapıyorumUn çorbasını herkes bilmiyo nerelisin, bende kayınvalidemlerden öğrenmiştim bizde yok mesela Trakya'da eşim ordulu ama bende çok severim belki sizinki farklıdır
Kuzum gelmiş geçmiş olsun inşallah daha iyi olacakÖğlen yoğun bakımdan çıktı. Öğlene doğru herkesi hatırlamış isimleri falan. Hatırlamadığını da biliyor. İlaç tedavisi başlandı. Bir kaç gün içinde açılma küçülme olur çıkarırız olmazsa 1 hafta falan daha kalır demiş. Olumlu konuşuyorlar. Akşam da ben gittim görmeye güzel konuşuyor biliyor. Arada bazı kelimeleri diyemiyor dili dönmüyor. Bide algıda azalma var gibi tam anlayamıyor bazen. Çok şükür daha kötü olacak diye bekliyorduk şu hali çok iyi