- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Benimkilerle bir olup evde kasırga çıkarırlar artık
valla eşimle bizde ufak bı akvaryum alıp salyangoz besleyelim diye konuştuksonra kaldı gitti. kesinlikle aynı kafadayiz bonus buluşalım biz senle
Ay canım çok geçmiş olsun canım nasıl yapacaksın ailenden birileri gelebilir mi yanınaNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.
Sevimli değil bana göre ya nasıl bakayım ben onlara bi su kaplumbağası olur dedim oda büyüyüp yürüyomuş evde gerek yok.
Kardeşim ısrarla küçük bi kuş aldı getirdi gün olarak küçük ama tipi büyük benim gibi
Kolay gelsin canım iyi misin ?Hiç bişey yaptığım yok yani topladım mutfağı süpürdüm.
Balkonu temizledim iki sardunya aldım diktim saksı değişimi falan her yeri toprak ettim şimdi tekrar süpürcem.
İftara hazır şeyler var tavuk dürüm ve hamburger yapıcam
Kolay gelsin canım iyi misin ?
Mesajlarından bile hissediliyor canım hadi süpürgenin kendi eliyle muneyi çağırıp el sallayarak gitmesini hatırlayalımİdare eder işte kanım çekilmiş sanki öyle bi halsizlik isteksizlik
Mesajlarından bile hissediliyor canım hadi süpürgenin kendi eliyle muneyi çağırıp el sallayarak gitmesini hatırlayalım
Her şeyi bilen ukela halimle beni de katletti ya zalımTebessüm ettim çok havalıydın
Allahım ben de öyle olmak istiyorumOnun ölçülü yeme gibi mecburiyeti hiç yok cüvcüvbir kilo muz yiyebilir tek seferde
Bizde ucundan koklasak kilolu alırız
Gecmis olsun canimNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.
Ayy hic gülcegim yoktu o da iyiymisne güzel ya. benimki de eve karınca gelir dedim diye her yere börek koyuyokarıncalar eve gelsin diye. sirk kuracak heralde
kk birinci noteri Benim kızlar senin çocukla çok güzel oynarlar.
Uğur böceği salyangoz topluyolar bahçede ve ne yer diye bana soruyolar beslemek için
Su kaplumbagasi buyuyunce evde yurumeye mi basliyomus bi miktar ürkütücüSevimli değil bana göre ya nasıl bakayım ben onlara bi su kaplumbağası olur dedim oda büyüyüp yürüyomuş evde gerek yok.
Kardeşim ısrarla küçük bi kuş aldı getirdi gün olarak küçük ama tipi büyük benim gibi
Ayyy çok geçmiş olsun canım çok çok üzüldümNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.
Ay çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım ya
Aaaa tüh tüh ya çok geçmiş olsunnapıcaksın peki kim yardım edecek sana,yürüyemezsin de
Çok geçmiş olsun çok ağrısı oluyo kırıkların
Ay canım çok geçmiş olsun canım nasıl yapacaksın ailenden birileri gelebilir mi yanına
Allahım ben de öyle olmak istiyorum
Gecmis olsun canim
Ayy hic gülcegim yoktu o da iyiymis
Su kaplumbagasi buyuyunce evde yurumeye mi basliyomus bi miktar ürkütücü
Tesekkür ederim kızlar. Annemler hemen geldiler. Eğer yasak çıkmazsa annemlerin evine gidecez.Yasak çıkarsa burda kalacaz.Ayyy çok geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm
Benimki geçen sene başladı yarım dönem gitti. Bu sene de arada gitti. Diyor anne daha kaç yıl okula gidecem bıktım bensabah babası kreşe ne zaman gitcen oğlum dedi.
düşünme baba şimdi bunları diyo
En azından hemen gelebilmişler emziriyor musun ilaç falan alabilecek misinTesekkür ederim kızlar. Annemler hemen geldiler. Eğer yasak çıkmazsa annemlerin evine gidecez.Yasak çıkarsa burda kalacaz.
Geçmiş olsunNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.