Düzenli Evimiz & Hayatımız

valla eşimle bizde ufak bı akvaryum alıp salyangoz besleyelim diye konuştuk sonra kaldı gitti. kesinlikle aynı kafadayiz bonus buluşalım biz senle

Sevimli değil bana göre ya nasıl bakayım ben onlara bi su kaplumbağası olur dedim oda büyüyüp yürüyomuş evde gerek yok.

Kardeşim ısrarla küçük bi kuş aldı getirdi gün olarak küçük ama tipi büyük benim gibi

Ay canım çok geçmiş olsun canım nasıl yapacaksın ailenden birileri gelebilir mi yanına

ne bileyim ben pek rahatsız olmam bı kaç böcek dışında

evde bı canlı beslemeye cesaret edemedik biz de. ama çocuklar için çok iyi hayvan olması.
eşim akvaryum kurmak istiyo da evde yer yok. sehpa akvaryumlar var ya onlar da çok büyük

Kolay gelsin canım iyi misin ?

Onun ölçülü yeme gibi mecburiyeti hiç yok cüvcüv bir kilo muz yiyebilir tek seferde
Bizde ucundan koklasak kilolu alırız
Allahım ben de öyle olmak istiyorum
Gecmis olsun canim
ne güzel ya. benimki de eve karınca gelir dedim diye her yere börek koyuyo karıncalar eve gelsin diye. sirk kuracak heralde
Ayy hic gülcegim yoktu o da iyiymis
kk birinci noteri Benim kızlar senin çocukla çok güzel oynarlar.
Uğur böceği salyangoz topluyolar bahçede ve ne yer diye bana soruyolar beslemek için

Su kaplumbagasi buyuyunce evde yurumeye mi basliyomus bi miktar ürkütücü

Ayyy çok geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm

Ay çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım ya

Aaaa tüh tüh ya çok geçmiş olsun napıcaksın peki kim yardım edecek sana,yürüyemezsin de

Çok geçmiş olsun çok ağrısı oluyo kırıkların

Ay canım çok geçmiş olsun canım nasıl yapacaksın ailenden birileri gelebilir mi yanına

Allahım ben de öyle olmak istiyorum

Gecmis olsun canim

Ayy hic gülcegim yoktu o da iyiymis

Su kaplumbagasi buyuyunce evde yurumeye mi basliyomus bi miktar ürkütücü

Ayyy çok geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm
Tesekkür ederim kızlar. Annemler hemen geldiler. Eğer yasak çıkmazsa annemlerin evine gidecez.Yasak çıkarsa burda kalacaz.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…