Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende yirmilik dişimi çektirdim eve geldim şimdi bu akşam çay içemicem çok üzüldüm

Süt koyulduğunu bilmiyorum ben soğan kıyma, biraz don yağı, bulgur koyuyorum unuda suyla şey yapıyorum nasıl denir bilemedim onuda kaynayınca içine koyuyorum pişiyo
Geçmiş olsun abla.

Unu açıp koyuyosun sen terbiye verir gibi ben sadece unu az kavuruyorum salça su o kadar. Bazen süt işte

sweetgirlcandy naptınız canım haber var mı?
Öğlen yoğun bakımdan çıktı. Öğlene doğru herkesi hatırlamış isimleri falan. Hatırlamadığını da biliyor. İlaç tedavisi başlandı. Bir kaç gün içinde açılma küçülme olur çıkarırız olmazsa 1 hafta falan daha kalır demiş. Olumlu konuşuyorlar. Akşam da ben gittim görmeye güzel konuşuyor biliyor. Arada bazı kelimeleri diyemiyor dili dönmüyor. Bide algıda azalma var gibi tam anlayamıyor bazen. Çok şükür daha kötü olacak diye bekliyorduk şu hali çok iyi

Kp e de öyle olmuştu konuşamamış sonradan dedi bize o an duyuyodum konuşamıyodum diye Allah beterinden korusun

Un çorbasını herkes bilmiyo nerelisin, bende kayınvalidemlerden öğrenmiştim bizde yok mesela Trakya'da eşim ordulu ama bende çok severim belki sizinki farklıdır
Bizde Trabzon luyuz bizdede yok ben giresunlu Bi arkadasımda yemiştim çok beğenmiştim sonra internetten tarifine bakıp yaptım artık yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…