- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Negom sihirli su diğer adı wc par denedin miBen çözüm bulamadım,çözüm yeni derzbulaşık makinesi parlatıcısı diyenler var ama
Ben bir kere dia fırçası ve çamaşır suyu fırçalamıştım canıma gözüme yazık oldu ama temiz olmuştu sonra birde kireç sökücü derzleri eritiyor azıcık fısfıs yapıp sildiğimde oldu ama bende yeni çıkan kalem derzlerden alıp yapsam mı diye düşünüyorumGünaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.
Negocum akşam sormuştum ama yine sorayım fayans araları için ne önerirsin
Neden korktu ki acaba biri mi dedi girmesin ellemesin diyeGünaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor
Günaydın canımGünaydııııın,çünkü neden aymasın bu saatte
Eki Görüntüle 2834488
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
Ah komşu teyzelerGünaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim ben bir türlü üç gündür eşim evdeydi
Benim ufakligi kapının önüne çıkarmıştım komşu teyzeler buna tuvaleti öğret dediler üç gündür hadi tuvalate gidelim diyorum olmasss böcü var diyor
Çok tatlısın yaSüt siparişi vermek için telefonu elime aldım. İçim geçmiş kızlartelefon elimden kayınca kendime geldim
Bende öyleyimBugün çok iş yapamıycam,halsizlik var tuhafım.Süpürüp silerim diyordum şöööyleee ne güzel
Onu daha önce denemiştim ama olmadı yaBen çözüm bulamadım,çözüm yeni derzbulaşık makinesi parlatıcısı diyenler var ama
Öğlenden sonra gidip bakıcam canım teşekkür ederim çıkarsa tekrar yaparım napim araları oyuk oyuk oldu karıncalar çıkıyor yere bir kırıntı düşmesin hazır olda bekliyorlar. Hem kirli görüntü gider hemde oyuklar kapanır.Derzmatik var canım hiç uğraşma çamaşır suyuyla filan çok pratik etrafa yayarsan hemen bezle sil iz miz kalmıyor
Eki Görüntüle 2834531
Belkide markadandır canımAllah Allah çok şaşırdım
Bizim banyoda pas lekesi vardı ben porçöz döktümo gün alt kat komşumun banyosuna su sızmış eşim de derzmatik aldı alttakini de sökmedi hatta o gün bugündür hiç kalkmadı komşum da su sızıyor demedi
Biz banyoya yaptık nego sıkıntı olmadı marka vs farkı mı var acaba biz burdaki bi nalburdan almıştık
Ya tabiki sakın zorlama ters teper daha çok uğraşırsınKarıncalar vardı ya bı dönem sanırım onları söylüyor bilemedim zorlamayim dimi aradığım cevap
Yok canım duymuştum ama açık satılıyormuş,burda yok öyle bir yer bilmiyorumNegom sihirli su diğer adı wc par denedin mi
YaaaaCok sukur yemekler tamam. (Sebzeli şehriye pilavi, tavuklu kasarli patlican yemegi, dünden corbam vardi)
Domates sos bozulmus mu diye tadina baktımsonra oruc oldugum dank etti aman Tanrim didim agzimi suyla yikadim ama ne care. Millet unutup su icer ben de aci sos yerim
Bugün koltuklari süpürürüm örtüleri yikamistim onlari sererim. Bazanin altini supururum. Kuran okurum. Ders calisirim baska bisey yapamam sanirim duruma göre bakalim.
Nnnadal'cim derz temizleyiciler var böyle yag çözücü gibi, ben eve ilk tasindigimizda ondan kullandım, sıkar sıkmaz daha ovmadan beyazlatiyordu valla. Bizim hol fayans, o derzlerde hep ayakkabı lekeleri olmuştu eşya taşınırken, hepsini geçirdi.Günaydın benim hergünüm 4 saatlik uykuyla geçiyor.
Negocum akşam sormuştum ama yine sorayım fayans araları için ne önerirsin
Enişteyle ayni hisleri paylasiyoruz o zaman ben de tam bir meyve asigiyimdirBelkide markadandır canım
Ya tabiki sakın zorlama ters teper daha çok uğraşırsın
Yok canım duymuştum ama açık satılıyormuş,burda yok öyle bir yer bilmiyorum
Yaaaaeşimde meyve ağacına dalmıştı resmen,bizde napıyor böyle diye kalmıştık ayy hala güleriz o haline,adam meyve aşığı görünce unutmuştu orucu
+1Günaydın hanımlar 4 saatlik uykuyla
Evet ama yine soyuldu daha çok iş çıktı. Bende bıraktım artık. Zaten fayansları değiştiecem diyeEskiyi kazıdı mı yani
Karınca çıkmıştı geçen yaz canım onu hatırlıyor galiba unutmamış demekkiNeden korktu ki acaba biri mi dedi girmesin ellemesin diye
Hiç başlamak yoktu aklımda teyzeler saolsunlar :) vakti var galiba daha bekleyim bakalımAh komşu teyzelersanki onlar açıyor altını , onlar veriyor bez parasını benimki de tuvajete girmek istemiyordu başladık kabız oldu tuvaletini tutmaktan kıyamadım bıraktım 3. Gün , 3 yaşına günler kala tekrar başladık yine kabız oldu tutmaktan 4. Gün yaptı öyle öyle alıştı 1 ay oldu