Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak 😣 ve çok fena canım yanıyo.
Çok geçmiş olsun canım 😔

Tunaydın kızlar 🌿
Sabah oğlanla oyalandim, işleri hallettim, şimdi daha yeni oturuyorum. Çok şükür iyice hareketlenmeye başladı, iki hafta sonra tekrar nöroloji kontrolümüz var, bakalım gelişimi nasılmış 💞 onu öyle hareketli gördükçe başından ayrilasim gelmiyor 😁

Akşam iki sepet ütü birikmisti, onları hallediverdim.

Bugün de dörtte Kur'an dersim var, bu iş yüzüne derslerimi de aksattim biraz ama çok şükür yine de epey ilerleme kaydettim, çok rahat okuyorum artık 🌿 derse kadar önce bı banyoyu halledeceğim, şöyle ufaktan detaylı bir temizleyeyim diyorum.

Ay çok ozlemisim burayı 😔

Nnnadal'cim derz temizleyiciler var böyle yag çözücü gibi, ben eve ilk tasindigimizda ondan kullandım, sıkar sıkmaz daha ovmadan beyazlatiyordu valla. Bizim hol fayans, o derzlerde hep ayakkabı lekeleri olmuştu eşya taşınırken, hepsini geçirdi.
Canım onlarıda düşündüm ama benimkilerin in araları gitmiş oyuk oyuk o yüzden kızların dediği derzmatikten aldım onu deneyeceğim ama hangi ara yaparım bilmiyorum bugün çok yorucu bir gün oldu

Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak 😣 ve çok fena canım yanıyo.
Canım çookk geçmiş olsun annenin gelmesine sevindim

X