- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Olabilir ara ara tuvalete girip baksın orada zaman geçirsin alışır bence vallahi zor 1 ay sonra bende deneyecegimKarınca çıkmıştı geçen yaz canım onu hatırlıyor galiba unutmamış demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir ara ara tuvalete girip baksın orada zaman geçirsin alışır bence vallahi zor 1 ay sonra bende deneyecegimKarınca çıkmıştı geçen yaz canım onu hatırlıyor galiba unutmamış demekki
Bende korkuyorum hayırlısı canım zamani vardır elbet söylediğini yapıyım :)Olabilir ara ara tuvalete girip baksın orada zaman geçirsin alışır bence vallahi zor 1 ay sonra bende deneyecegim
Acele etme kimseyide dinleme daha önce de söylemişsin temizleyen sensin bez parasını sen veriyorsun kime ne çocuğu da sende hazır olunca başlaBende korkuyorum hayırlısı canım zamani vardır elbet söylediğini yapıyım :)
Onun ölçülü yeme gibi mecburiyeti hiç yok cüvcüv bir kilo muz yiyebilir tek seferdeEnişteyle ayni hisleri paylasiyoruz o zaman ben de tam bir meyve asigiyimdir
Keske ölcülü yeme gibi bi mecburiyet olmasa bi çuval meyveyle gecirsem günlerimi yemek yerine
Çok sevindim Kuran da ilerlemeneTunaydın kızlar
Sabah oğlanla oyalandim, işleri hallettim, şimdi daha yeni oturuyorum. Çok şükür iyice hareketlenmeye başladı, iki hafta sonra tekrar nöroloji kontrolümüz var, bakalım gelişimi nasılmış onu öyle hareketli gördükçe başından ayrilasim gelmiyor
Akşam iki sepet ütü birikmisti, onları hallediverdim.
Bugün de dörtte Kur'an dersim var, bu iş yüzüne derslerimi de aksattim biraz ama çok şükür yine de epey ilerleme kaydettim, çok rahat okuyorum artık derse kadar önce bı banyoyu halledeceğim, şöyle ufaktan detaylı bir temizleyeyim diyorum.
Ay çok ozlemisim burayı
Nnnadal'cim derz temizleyiciler var böyle yag çözücü gibi, ben eve ilk tasindigimizda ondan kullandım, sıkar sıkmaz daha ovmadan beyazlatiyordu valla. Bizim hol fayans, o derzlerde hep ayakkabı lekeleri olmuştu eşya taşınırken, hepsini geçirdi.
Kaç yaşında ki canım ?Hiç başlamak yoktu aklımda teyzeler saolsunlar :) vakti var galiba daha bekleyim bakalım
Ay çok geçmiş olsunNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak ve çok fena canım yanıyo.
Karınca çıkmıştı geçen yaz canım onu hatırlıyor galiba unutmamış demekki
Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak ve çok fena canım yanıyo.
Ayyy kankam yaaa akıllara bakne güzel ya. benimki de eve karınca gelir dedim diye her yere börek koyuyo karıncalar eve gelsin diye. sirk kuracak heralde
Aaaa tüh tüh ya çok geçmiş olsun napıcaksın peki kim yardım edecek sana,yürüyemezsin deNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak ve çok fena canım yanıyo.
Ayyy kankam yaaa akıllara bak
Adamım yaasabah babası kreşe ne zaman gitcen oğlum dedi.
düşünme baba şimdi bunları diyo
Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak ve çok fena canım yanıyo.
Benimkilerle bir olup evde kasırga çıkarırlar artıksana gönderiyim de adam şunu negom
kk birinci noteri Benim kızlar senin çocukla çok güzel oynarlar.
Uğur böceği salyangoz topluyolar bahçede ve ne yer diye bana soruyolar beslemek için