Düzenli Evimiz & Hayatımız

Enişteyle ayni hisleri paylasiyoruz o zaman ben de tam bir meyve asigiyimdir😍
Keske ölcülü yeme gibi bi mecburiyet olmasa bi çuval meyveyle gecirsem günlerimi yemek yerine:KK70:
Onun ölçülü yeme gibi mecburiyeti hiç yok cüvcüv🤣 bir kilo muz yiyebilir tek seferde🤣
Bizde ucundan koklasak kilolu alırız🤣

Tunaydın kızlar 🌿
Sabah oğlanla oyalandim, işleri hallettim, şimdi daha yeni oturuyorum. Çok şükür iyice hareketlenmeye başladı, iki hafta sonra tekrar nöroloji kontrolümüz var, bakalım gelişimi nasılmış 💞 onu öyle hareketli gördükçe başından ayrilasim gelmiyor 😁

Akşam iki sepet ütü birikmisti, onları hallediverdim.

Bugün de dörtte Kur'an dersim var, bu iş yüzüne derslerimi de aksattim biraz ama çok şükür yine de epey ilerleme kaydettim, çok rahat okuyorum artık 🌿 derse kadar önce bı banyoyu halledeceğim, şöyle ufaktan detaylı bir temizleyeyim diyorum.

Ay çok ozlemisim burayı 😔

Nnnadal'cim derz temizleyiciler var böyle yag çözücü gibi, ben eve ilk tasindigimizda ondan kullandım, sıkar sıkmaz daha ovmadan beyazlatiyordu valla. Bizim hol fayans, o derzlerde hep ayakkabı lekeleri olmuştu eşya taşınırken, hepsini geçirdi.
Çok sevindim Kuran da ilerlemene🤗
Maşallahh miniğe😍 işler yoluna girdi mi?

Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak 😣 ve çok fena canım yanıyo.

Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak 😣 ve çok fena canım yanıyo.
Ay çok geçmiş olsun :KK43:

çok geçmiş olsun canım ya:KK43:

Aaaa tüh tüh ya çok geçmiş olsun:KK43: napıcaksın peki kim yardım edecek sana,yürüyemezsin de

Çok geçmiş olsun çok ağrısı oluyo kırıkların

kk birinci noteri kk birinci noteri Benim kızlar senin çocukla çok güzel oynarlar.
Uğur böceği salyangoz topluyolar bahçede ve ne yer diye bana soruyolar beslemek için

valla eşimle bizde ufak bı akvaryum alıp salyangoz besleyelim diye konuştuk:KK70::KK70: sonra kaldı gitti. kesinlikle aynı kafadayiz bonus buluşalım biz senle:KK70:

X