- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Aynenen sevdigim evde kimse yokken iş yapmak
Olsun tatlım yaz sen yinede engin fikirlerinden mahrum etme biziİçelim canım
İyi olur senin için bir kaç günlük,çalışıyorsun pratik olur
Yazalım tabi
Benimde düşüyor hamilelikde o yüzden oruç tutamadım hamileyken,aç kalmayacaksın demişti doktorum.Açlık Çok düşük çıkmıştı
Çorbalarım uydurmasyon oluyorilk hafta bilinen çorbalar var
İçelim canım
İyi olur senin için bir kaç günlük,çalışıyorsun pratik olur
Yazalım tabi
Benimde düşüyor hamilelikde o yüzden oruç tutamadım hamileyken,aç kalmayacaksın demişti doktorum.Açlık Çok düşük çıkmıştı
Çorbalarım uydurmasyon oluyorilk hafta bilinen çorbalar var ama
Yazarım tabi canım,sizde yazın fikir olur.Bir haftalık liste yaptım.Yemek sitelerine bakıp kafama uyanlardan yapıyorum menüleriO
Olsun tatlım yaz sen yinede engin fikirlerinden mahrum etme bizi
Çek çekinşallah kapatırlar da gitmeyiz artık. birer hafta dönüşüm olsa süper olur:)
menülerinizden kopya çekecem
Keşke istesede uğraşmasam canım,istemez ki hiç şunu pişir diye.Ne yaparsan yerim der.Büyük oğlan ister ama oruç tutar çünkü bu seneönceden liste yapardim her Ramazan bide onu dusunmeyim diye. ama her sabah esimin doğaćlamasina maruz kalıyodum
önceden liste yapardim her Ramazan bide onu dusunmeyim diye. ama her sabah esimin doğaćlamasina maruz kalıyodum
ya ne güzelÇek çek
Keşke istesede uğraşmasam canım,istemez ki hiç şuny pişir diye.Me yaparsan yerim der.Büyük oğlan ister ama oruç tutar çünkü bu sene
aklimdakini yapmazsam çatlarım ben sanki kötü bir haber almisim gibi olurbizim evde de asla menü işlemez canım.
hep o gün ya da en geç bı gün önce karar verilir.
mesela mutfağa et sote diye girip fırın makarnayla çıkarımben de sıkıntıliyim eşim de sıkıntıli
O da zor canım ya.Oruç oruç mutfakta ocak başında yemek pişirmek de kolay değil yaniya ne güzelbiz bide ayrı telden caliyoruz ayni seyi seven yok
her günün menüsünde ayrı yutkundum1. gün: Kremalı sebze çorbası, püreli köfte, pirinç pilavı, cacık
2. gün: Köfteli yoğurt çorbası, buğu kebabı,pilav, salata
3. gün: Mercimek çorbası, kabak dolma, börek
4. gün: Ayran çorbası, karnıyarık, salata
5. gün: Ezogelin çorbası, tavuk tandır, pilav, cacık
6. gün: Kuru fasulye, pilav, çoban salata, ayran
7. gün: Mercimek çorbası, mantı, salata
8. gün: Şehriye çorbası, fırında köfte patates
1. gün: Kremalı sebze çorbası, püreli köfte, pirinç pilavı, cacık
2. gün: Köfteli yoğurt çorbası, buğu kebabı,pilav, salata
3. gün: Mercimek çorbası, kabak dolma, börek
4. gün: Ayran çorbası, karnıyarık, salata
5. gün: Ezogelin çorbası, tavuk tandır, pilav, cacık
6. gün: Kuru fasulye, pilav, çoban salata, ayran
7. gün: Mercimek çorbası, mantı, salata
8. gün: Şehriye çorbası, fırında köfte patates
aklimdakini yapmazsam çatlarım ben sanki kötü bir haber almisim gibi olur
Böyle yazdım ama yemek artınca yapmıyorum ertesi gün,menü bir sonraki güne kayıyor.Ölçüleri az tutucam bu seferher günün menüsünde ayrı yutkundum
evet yenir diye düsünuyoruz ama kaliyor mutlaka.Böyle yazdım ama yemek artınca yapmıyorum ertesi gün,menü bir sonraki güne kayıyor.Ölçüleri az tutucam bu sefer
Bende programım bozulursa çıldırırım tam tersiofff menüye bakçok güzel fikir ve çok sağlıklı olmuş negom eline sağlık şimdiden.
bizim eve de çok uygun menüler
ah hayatta aynı şeye bağlı kalamam bende
ikizler olmak bunu gerektirir çünkü
Gözümüz dönüyor aç oluncaevet yenir diye düsünuyoruz ama kaliyor mutlaka.
Bende programım bozulursa çıldırırım tam tersi
Dengelemeye çalıştım canım,eşim pilav sahurda da yer o yüzden her gün var nerdeyse ben pilav yemem meselasebzeli bulgur pilavı olursa yerim.Sahurda yemek yer kv gil,bana çok ters eşimde kahvaltılığa alıştı ama yinede pilav,börek koyuyorum ona.
Yer benimki ses etmezgayet dengeli olmuş negom
biz de kahvaltılık yeriz sahurda:)
eşim kalmış pilav yemez benim
Kitap okuyarak katılayım15 dk lik maratona çıkıyorum takılın millet