Geçmiş olsun canımAkşam rahatsızdım biraz üşüttüm heralde noldu bilmiyorum etrafta çok hasta var tedirgin oluyo insan evde çocuklar olmasa hiç düşünmiycem bile.
Daha iyi gibiyim belim sırtım ağrıyo baya hep ağrıdığı için çözemiyorum şu an neyim var ama bu ara sırtım ağrımıyodu
Emanet miydi ben ye diye bıraktın sandımdıSana tepsimi emanet edemiycekmiyim ben
yok doydum ben elhamdulillah
Tam benlik bi grup o zaman çok sevindim. Kuzuları kahvaltı yaptırdım doyurdumHoşgeldin. Burada inan çok motive oluyoruz. negomuz günlük ödevler veriyor. Günlük işin içinde onları yapınca daha iyi oluyor.
Aaa neden öyle oldu ki. Ben 8 9 poşet yaptım kış başı hiç öyle olmadı. Hatta bitti alıp yeniden yapıcam. Ama ben yemeklikten bir tık daha az haşladım.
HoşgeldinTam benlik bi grup o zaman çok sevindim. Kuzuları kahvaltı yaptırdım doyurdum
Bugun banyo günümüz
• çocuklar banyo yaptırılacak
• çamasır yıkanacak
• banyo yıkanacak
• akşama patlıcan musakka yapcam
Başka bi işte yapamam herhalde bebelerin doktüklerini toplarım
The BACIM on Instagram: "Diyetisyenimle aramda geçen ufak bi konuşma"
35K likes, 315 comments - thebacim on April 9, 2021: "Diyetisyenimle aramda geçen ufak bi konuşma".www.instagram.com
Bonus
Bize lazım böyle bişeybunu gördüm sanki bi yerde daha
Tesekkür ederimHoşgeldin
Oy o dizi ney öyle yaBize lazım böyle bişey
Bilmem ben diziyi izlemedim. En son izlediğim dizi Galip Dervişti sanırımOy o dizi ney öyle ya
Çiz beni toplu değil
Hoşgeldin aramızatesadüf gördüm burayı. Şu an kafam o kadar doluyken bile tüm işlerimi aksatmadan yaptım. 3çocuklu bi hayatta düzen bi kaçarsa toparlaması zor oluyor. Ben zatenn ilk sayfada olanları her sabah kendim not alıp yapıyprdum. Burda motive bi şekilde yapacağıma inanıyorum.
Hiç olmuyor bendeToplu toplu bir car bardakları var hemen kalkıp atayım makineye
Bir deben nohut atmıştım pişmedi sizinde öyle oluyor mu
At canım at,bir bırakırsan toparlanman zor olurEvet Negoo'cum, maalesef
Bugün çamaşır yıkadım sadece ve bütün gün tembellik yaptım
Bu ataleti yarın güzel bir maraton paklar.
Sabah yapılan işin bereketi hiç bir vakitte yok cancağzım.Sabah güneşi üstüne doğmayacak bunu bilir ve uygularımMaşallah kızlar enerjinize.Benim sabahları hiç işi yapasım gelmiyor.Kahvaltıyı bile isteksiz hazırlayıp isteksiz yiyorum.Bakıyorum sabah sabah bir sürü iş yapmışsınız.
Unsuz denemedim hiçTopluydu amma ben toplu değildimnasıl dagilmisim
Dün yaptiklarim
Her odayi topladım,supurdum,sildim.
Kahvaltı,yemek hazırladım topladım.
WC lavabo temizledim.
Tam kahvemi aldım ohh temiz temiz diyordum ki kızım çiş dedi, ona çiş yaptırırken oğlum bardak kırdı, ben o kırıkları temizlerken çiş yapan kızım bilin napti gidip kahvemi içmiş(3 yaşında )
Sonra bir iki oyun derken hoop yatma vakti
Bugün de. Erkenden kalkıp biraz kitap okudum sonra yazık yavrum sana git at yat dedim, uykum vardı ama uyuyamadımzaten ben uyumaya çalışırken kızım uyandi.
Yatağı topladım, yavruları yıkadım,kendim yikandim.Kahvalti için hazırlık yaptım derken aklıma akşam yemeği geldi.İcli köfte mi yapsam dedim ama unu tamamen kestim, bı öneriniz var mı un yerine irmik koysam??
Geçmiş olsun kötüye yormaAkşam rahatsızdım biraz üşüttüm heralde noldu bilmiyorum etrafta çok hasta var tedirgin oluyo insan evde çocuklar olmasa hiç düşünmiycem bile.
Daha iyi gibiyim belim sırtım ağrıyo baya hep ağrıdığı için çözemiyorum şu an neyim var ama bu ara sırtım ağrımıyodu
Galip Derviş iyiydi, bende izlemiştimBilmem ben diziyi izlemedim. En son izlediğim dizi Galip Dervişti sanırımkafam götürmüyor Tv sesini
Teşekkür ederim. Bende uyanınca ev temizleyip arkasına kahvaltı yapmayı çok severim. Ama bebeler acıkıyo o zaman o yüzden önce kahvaltı yapıyorumBonus
Hoşgeldin aramıza
Hiç olmuyor bende
At canım at,bir bırakırsan toparlanman zor olur
Sabah yapılan işin bereketi hiç bir vakitte yok cancağzım.Sabah güneşi üstüne doğmayacak bunu bilir ve uygularım
Unsuz denemedim hiç
Geçmiş olsun kötüye yorma
Geçmiş olsun. Benimde boğazım kötü hafif acıyor. Sırtım da bi ara ağrıdı kütlettim eşime iyi geldi sırtımı yatak yapıyor benim. Belki sende ters yattın :/ kötüye yorma.Akşam rahatsızdım biraz üşüttüm heralde noldu bilmiyorum etrafta çok hasta var tedirgin oluyo insan evde çocuklar olmasa hiç düşünmiycem bile.
Bu sefer taşları bile nasip olmadı desene