Düzenli Evimiz & Hayatımız

Olurmu hiç bakım günlerinde gece kahvelerinde gözüm arıyo seni.
O an yazmamışdır belki ama sık gelen herkesi gözüm arıyor

Canım vallahi ben o kadar topik takip ediyorum ki bir de 9. Takım var olabildiğince Burda da bulunmaya çalışıyorum burda görmeyi sevdiğim bir kişisin
Geçmiş olsun eşinin nesi var ?

Geçmiş olsun. Benimde boğazım kötü hafif acıyor. Sırtım da bi ara ağrıdı kütlettim eşime iyi geldi sırtımı yatak yapıyor benim. Belki sende ters yattın :/ kötüye yorma.
Geçmiş olsun canım
Bu sefer taşları bile nasip olmadı desene
Hakedeceksin kardişş
Haftasonu normalde de gelmiyorsun ki eşim evde iş yapamıyorum diyorsun.
Düzelmedi mi hala eşin

Yarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
Ramazan da da Allah nasip ederse yemekleri öğleden önce yapıp öğleden sonra ibadetlere,çocuklara ayırmak istiyorum.Ramazan da birbirimizi motive edelim bu konuda
İsrafa kaçmayacak şekilde menü oluşturmaya da başladım.

kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780

çok iyi olur ilk gün niyetsiz tutacağım bi aksilik yaşamazsam devam edeceğim inşallah yarın temizlik vs işini halletmiş olayım çok iyi olur

sen on kişilik yapsan da biter sizin evde negom

Ramazanda çok bereketli oluyor mutlaka kalıyor yemek çeşiti abartmıycam inşaallah.Hep öyle diyorum sofraya bir bakıyorum dolmuş oluyor

heee aslında çok güzel bı mevsim zeytinyağlı sebze meze tarzı yemek için:) ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. hem iki gün gelse de sofraya yine lezzetli olur çorbayı ana yemeği günlük yancilari bı kaç günlük yaparım sanırım.

Bir kahve içeyim uyku bastırdı
ben de yaptım karşılıklı içelim negom

menude yazsak sabahtan fikir olur negom

Bizede yaz menülerini lütfen özellikle çorbalarını değişik çorbalar yapıyorum demiştin

İçelim canım
İyi olur senin için bir kaç günlük,çalışıyorsun pratik olur
menude yazsak sabahtan fikir olur negom
Yazalım tabi
evet canım geçen verdiğim testte alt şeker değeri 75 iken benim 64 çıkmıştı doktor az az sık sık ye dedi o sıra aklıma gelmedi ki orucu sorayım
Benimde düşüyor hamilelikde o yüzden oruç tutamadım hamileyken,aç kalmayacaksın demişti doktorum.Açlık Çok düşük çıkmıştı
Bizede yaz menülerini lütfen özellikle çorbalarını değişik çorbalar yapıyorum demiştin
Çorbalarım uydurmasyon oluyor ilk hafta bilinen çorbalar var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…