- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe yapmıştım dip köşe temizliği ben ama yarın genel bi temizlik yapacağım.Yarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
Ramazan da da Allah nasip ederse yemekleri öğleden önce yapıp öğleden sonra ibadetlere,çocuklara ayırmak istiyorum.Ramazan da birbirimizi motive edelim bu konuda
İsrafa kaçmayacak şekilde menü oluşturmaya da başladım.
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Benim yatak odasıyla çocuk odasının duvarları kaldı sadece. Onları yapabilirsem yapayım yarın kalırsa da bayrama kalsın çok yoruldum artık bu sefer temizlediğim yerleri de korumaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum :))Yarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
Ramazan da da Allah nasip ederse yemekleri öğleden önce yapıp öğleden sonra ibadetlere,çocuklara ayırmak istiyorum.Ramazan da birbirimizi motive edelim bu konuda
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
2 aylık bebekle neden ya aldatma şiddet hakaret vs yoksa çözülemeyecek sorun yoktur benceBebeğim 2aylık oruc yok bu sene eşimle de boşanma sürecindeyiz. Ama ben oğluma ramazanı anlatmak için iftar saatine ayarlıcam yemeklerimizi.
Ben de aç karnına vermiştim tahlilimi bi sağ salim ilk günü atlatıp bi bakayım inşallahİçelim canım
İyi olur senin için bir kaç günlük,çalışıyorsun pratik olur
Yazalım tabi
Benimde düşüyor hamilelikde o yüzden oruç tutamadım hamileyken,aç kalmayacaksın demişti doktorum.Açlık Çok düşük çıkmıştı
Çorbalarım uydurmasyon oluyor ilk hafta bilinen çorbalar var ama
Vallahi çok iyi olur çok da güzel olurYarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Vayy vayy vay negonun restoranına Hoşgeldiniz1. gün: Kremalı sebze çorbası, püreli köfte, pirinç pilavı, cacık
2. gün: Köfteli yoğurt çorbası, buğu kebabı,pilav, salata
3. gün: Mercimek çorbası, kabak dolma, börek
4. gün: Ayran çorbası, karnıyarık, salata
5. gün: Ezogelin çorbası, tavuk tandır, pilav, cacık
6. gün: Kuru fasulye, pilav, çoban salata, ayran
7. gün: Mercimek çorbası, mantı, salata
8. gün: Şehriye çorbası, fırında köfte patates
Allah yardımcın olsun canım 3 çocuk vermişken yapılır mı bu ya o kadar çok şey dedimki içimden neyse burda demiyim bundan sonraki hayatında çocuklarınla çok mutlu olun inşallahAldatma var maalesef
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar
2gün oldu öğreneli çok şükür dimdik ayaktayım. Yarın davamı da açıp bitireceğimAllah yardımcın olsun canım 3 çocuk vermişken yapılır mı bu ya o kadar çok şey dedimki içimden neyse burda demiyim bundan sonraki hayatında çocuklarınla çok mutlu olun inşallah
Allah yardımcın olsun canım2gün oldu öğreneli çok şükür dimdik ayaktayım. Yarın davamı da açıp bitireceğim
Daha yeni öğrenmişsin çok üzüldüm Allah yardımcın olsun hep dimdik ayakta ol inşallah rabbim kimseye muhtaç ettirmesin2gün oldu öğreneli çok şükür dimdik ayaktayım. Yarın davamı da açıp bitireceğim
Amin sağolunAllah yardımcın olsun canım
Amin sağolun. Ben üzülmeyi bıraktımDaha yeni öğrenmişsin çok üzüldüm Allah yardımcın olsun hep dimdik ayakta ol inşallah rabbim kimseye muhtaç ettirmesin
Aldatan birine değil ona heba edilen yıllara üzülüyor insanAmin sağolun. Ben üzülmeyi bıraktım