- 10 Mayıs 2019
- 4.015
- 11.066
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki gündür bi iş yapmıyorum sadece rutin işler yemek, bulaşık, mutfagı süpür döküntü topla, çamaşır falan eşim evde birazda rahatsız o yüzden yoktum iki gündür. Ben olmayınca zaten kimse merak etmiyor nerdesin demiyor ama olsun yine de yazayım dedim
Canım vallahi ben o kadar topik takip ediyorum ki bir de 9. Takım var olabildiğince Burda da bulunmaya çalışıyorum burda görmeyi sevdiğim bir kişisinBen iki gündür bi iş yapmıyorum sadece rutin işler yemek, bulaşık, mutfagı süpür döküntü topla, çamaşır falan eşim evde birazda rahatsız o yüzden yoktum iki gündür. Ben olmayınca zaten kimse merak etmiyor nerdesin demiyor ama olsun yine de yazayım dedim
Bonuscan sen nasıl oldun ?Olurmu hiç bakım günlerinde gece kahvelerinde gözüm arıyo seni.
O an yazmamışdır belki ama sık gelen herkesi gözüm arıyor
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun. Benimde boğazım kötü hafif acıyor. Sırtım da bi ara ağrıdı kütlettim eşime iyi geldi sırtımı yatak yapıyor benim. Belki sende ters yattın :/ kötüye yorma.
Hakedeceksin kardişşBu sefer taşları bile nasip olmadı desene
Haftasonu normalde de gelmiyorsun ki eşim evde iş yapamıyorum diyorsun.Ben iki gündür bi iş yapmıyorum sadece rutin işler yemek, bulaşık, mutfagı süpür döküntü topla, çamaşır falan eşim evde birazda rahatsız o yüzden yoktum iki gündür. Ben olmayınca zaten kimse merak etmiyor nerdesin demiyor ama olsun yine de yazayım dedim
çok iyi olur ilk gün niyetsiz tutacağım bi aksilik yaşamazsam devam edeceğim inşallah yarın temizlik vs işini halletmiş olayım çok iyi olurYarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
Ramazan da da Allah nasip ederse yemekleri öğleden önce yapıp öğleden sonra ibadetlere,çocuklara ayırmak istiyorum.Ramazan da birbirimizi motive edelim bu konuda
İsrafa kaçmayacak şekilde menü oluşturmaya da başladım.
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Hamilelikten dolayı mı canım.Ben sahurda hurma yoğurt yiyorum 3 yıldır hepçok iyi olur ilk gün niyetsiz tutacağım bi aksilik yaşamazsam devam edeceğim inşallah yarın temizlik vs işini halletmiş olayım çok iyi olur
Yarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
Ramazan da da Allah nasip ederse yemekleri öğleden önce yapıp öğleden sonra ibadetlere,çocuklara ayırmak istiyorum.Ramazan da birbirimizi motive edelim bu konuda
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Ramazanda çok bereketli oluyor mutlaka kalıyor yemek çeşiti abartmıycam inşaallah.Hep öyle diyorum sofraya bir bakıyorum dolmuş oluyorsen on kişilik yapsan da biter sizin evde negom
Ramazanda çok bereketli oluyor mutlaka kalıyor yemek çeşiti abartmıycam inşaallah.Hep öyle diyorum sofraya bir bakıyorum dolmuş oluyor
ben de yaptım karşılıklı içelim negomBir kahve içeyim uyku bastırdı
menude yazsak sabahtan fikir olur negomYarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
evet canım geçen verdiğim testte alt şeker değeri 75 iken benim 64 çıkmıştı doktor az az sık sık ye dedi o sıra aklıma gelmedi ki orucu sorayımHamilelikten dolayı mı canım.Ben sahurda hurma yoğurt yiyorum 3 yıldır hep
Bizede yaz menülerini lütfen özellikle çorbalarını değişik çorbalar yapıyorum demiştinYarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
İçelim canımheee aslında çok güzel bı mevsim zeytinyağlı sebze meze tarzı yemek için:) ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. hem iki gün gelse de sofraya yine lezzetli olur çorbayı ana yemeği günlük yancilari bı kaç günlük yaparım sanırım.
ben de yaptım karşılıklı içelim negom
Yazalım tabimenude yazsak sabahtan fikir olur negom
Benimde düşüyor hamilelikde o yüzden oruç tutamadım hamileyken,aç kalmayacaksın demişti doktorum.Açlık Çok düşük çıkmıştıevet canım geçen verdiğim testte alt şeker değeri 75 iken benim 64 çıkmıştı doktor az az sık sık ye dedi o sıra aklıma gelmedi ki orucu sorayım
Çorbalarım uydurmasyon oluyor ilk hafta bilinen çorbalar var amaBizede yaz menülerini lütfen özellikle çorbalarını değişik çorbalar yapıyorum demiştin
en sevdigim evde kimse yokken iş yapmakYemek yedik şimdi ortalık neden böyle dağıldı bilmiyorum ev ahalisini dışarı yolladım 15 dk ya gelirler 15 dklık maraton veriyorum kendime