Düzenli Evimiz & Hayatımız

Perşembe yapmıştım dip köşe temizliği ben ama yarın genel bi temizlik yapacağım.

Benim yatak odasıyla çocuk odasının duvarları kaldı sadece. Onları yapabilirsem yapayım yarın kalırsa da bayrama kalsın çok yoruldum artık bu sefer temizlediğim yerleri de korumaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum :))

Ben de aç karnına vermiştim tahlilimi bi sağ salim ilk günü atlatıp bi bakayım inşallah

Vallahi çok iyi olur çok da güzel olur
Bugün banyoyu detaylıca temizledim,
Şu ana kadar:
Salonu toparladım,
Banyo duvarlarını, yerlerini cifledim,
Banyo dolaplarını ve aynasını sildim,
Banyo peteğin sildim,
Duşa kabini temizledim,
Muslukları ovdum,
Lavaboları ovdum,
Iki posta daha çamaşır yıkadım, şimdi Nevresimler yıkanıyor,
Çamaşır katladim ve yerleştirdim, utulenecekleri ayırdım, akşam eşimin kıyafetlerini utuleyecegim.
Mutfak tezgahi bomboş, bulasiklar yıkandi.

Oğlanla ilgilenmekten süpürge kaldı, geçe kalmadan silme ve süpürgeyi de halledeceğim inşallah.

Vayy vayy vay negonun restoranına Hoşgeldiniz

Allah yardımcın olsun canım 3 çocuk vermişken yapılır mı bu ya o kadar çok şey dedimki içimden neyse burda demiyim bundan sonraki hayatında çocuklarınla çok mutlu olun inşallah
2gün oldu öğreneli çok şükür dimdik ayaktayım. Yarın davamı da açıp bitireceğim

Ben bu hafta hep halsiz kırgın geçirdim eşimin işyerindeki personeller den 2 tanesi pozitif çıktı 8 taneside temaslı karantinasına alındı bende halsiz olunca bu hafta sonu badana boya işinden vazgeçtik ramazan içinde daha yapabilirmiyiz bilmem. 2 gündür çok enerjik olmasamda daha iyiydim günlük işlerimi aksatmadan yaptım ama ayrıntıya giremedim.
Bugün sabahtan beri boğaz derdine çalıştım
sabah 2 işkembe 2 mumbar temizledim
Banyoyu sildim
Kirli sepetin yıkadım
Hamur yoğurdum kahvaltıya poğaça pizza gibi şeyler yaptım
Kahvaltıdan sonra bulaşık makinesi boşaltıp mutfak topladım
2 makine çamaşır yıkadım serdim
Salonu topladım
Öğleni kıldım mutfağa girdim akşam zor çıktım
Karın mumbar dolması yaptım
Onlar pişerken yine mutfak topladım
1 makina çamaşır katladım
Namazdan sonra yine mutfak toplamaya gidicem
Çocuğun ödevi var birlikte onu yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…