- 30 Ocak 2015
- 17.518
- 12.994
- 29
Elinize saglık çok güzel gözüküyorDün akşam kızkardeşime çaya gittik boş gitmiyim dedim işten gelince yine tart kalıbında kek yaptım, bu sefer keki kakaolu, üstünü beyaz yaptım , çok beğendiler
İlla ki benim ruh halimden etkileniyodur ama her zaman böyle yapıyo benle aşırı inatlaşıyo her konuda. Ben inatlasmak istemiyorum zorluyo resmen beni. Neyse ki okulda öyle degil diye kendimi avutuyorum cok sükür tek bana öyleBişey tetikliyodur onu ilgi çekmeye çalışıyodur erkek sanırım Allah kolaylık versin oyalanacakları bir şeyler lazım dün 7-8 yaş erkek misafirimiz vardı kendinden ilmekli ip verdim gösterdim 30 cm kadar ördü çocuk bir müddet oyaladı onu.
Neden bunu yaptığını çözebilirsen ki bu da ayrı yük anneye o zaman en azından çözüme gidersin.
Sen iyi ol ki sorunu da çözebilesin
Geçmiş olsun4.9 muş canım fay hattı şehre yakın
süt,şeker nişasta ile muhallebi gibi işteEline sağlık abla o beyaz ney
a geçmiş olsun efserEvet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi var
Yazarken deprem oldu
Sağol abla Tam sana yazıyorken oldu ani refleks verdima geçmiş olsun efser
sağol canımElinize saglık çok güzel gözüküyor
İlla ki benim ruh halimden etkileniyodur ama her zaman böyle yapıyo benle aşırı inatlaşıyo her konuda. Ben inatlasmak istemiyorum zorluyo resmen beni. Neyse ki okulda öyle degil diye kendimi avutuyorum cok sükür tek bana öyle
Geçmiş olsun
Maşallah kızınaEvet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi var
Yazarken deprem oldu
Eline sağlık çok güzel olmuşDün akşam kızkardeşime çaya gittik boş gitmiyim dedim işten gelince yine tart kalıbında kek yaptım, bu sefer keki kakaolu, üstünü beyaz yaptım , çok beğendiler
Çok geçmiş olsun canımEvet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi var
Yazarken deprem oldu
Çok güzel yapmış maşallah yetenekli hayal gücü güzelDün ben ortalığı inci boncuk edince daha fazla kayıtsız kalamadı
Çok güzel görünüyor eline sağlık ablaDün akşam kızkardeşime çaya gittik boş gitmiyim dedim işten gelince yine tart kalıbında kek yaptım, bu sefer keki kakaolu, üstünü beyaz yaptım , çok beğendiler
Geçmiş olsun Malatya'da mısın canmEvet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi var
Yazarken deprem oldu
Evet canımGeçmiş olsun Malatya'da mısın canm
Sağol siz hissetinizmi ?Çok geçmiş olsun canım
Bn sivastaym hissetmedim ayaktaydım o sıradaEvet canım
Hissetmemenn iyi olmuşBn sivastaym hissetmedim ayaktaydım o sırada
geldim geldim yemek yedim işleri toparladım sela ile ezan arasındaki cuma duasını okudum
Evet canım kardeşimdeydiydim o yüzden hafif de olsa hissettikSağol siz hissetinizmi ?