Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün akşam kızkardeşime çaya gittik boş gitmiyim dedim işten gelince yine tart kalıbında kek yaptım, bu sefer keki kakaolu, üstünü beyaz yaptım , çok beğendiler 😍
Elinize saglık çok güzel gözüküyor 🌸
Bişey tetikliyodur onu ilgi çekmeye çalışıyodur erkek sanırım Allah kolaylık versin oyalanacakları bir şeyler lazım dün 7-8 yaş erkek misafirimiz vardı kendinden ilmekli ip verdim gösterdim 30 cm kadar ördü çocuk bir müddet oyaladı onu.

Neden bunu yaptığını çözebilirsen ki bu da ayrı yük anneye o zaman en azından çözüme gidersin.

Sen iyi ol ki sorunu da çözebilesin
İlla ki benim ruh halimden etkileniyodur ama her zaman böyle yapıyo benle aşırı inatlaşıyo her konuda. Ben inatlasmak istemiyorum zorluyo resmen beni. Neyse ki okulda öyle degil diye kendimi avutuyorum cok sükür tek bana öyle
4.9 muş canım fay hattı şehre yakın
Geçmiş olsun

Elinize saglık çok güzel gözüküyor 🌸

İlla ki benim ruh halimden etkileniyodur ama her zaman böyle yapıyo benle aşırı inatlaşıyo her konuda. Ben inatlasmak istemiyorum zorluyo resmen beni. Neyse ki okulda öyle degil diye kendimi avutuyorum cok sükür tek bana öyle

Geçmiş olsun
sağol canım :KK200:

penyez83 penyez83 kahve zamanı geldi geliyormusun 🥰
geldim geldim yemek yedim işleri toparladım sela ile ezan arasındaki cuma duasını okudum 🤲🏻

Fikir olur öğlen yemekte :kk77:
Tavuk suyu çorba
Ispanak
Bulgur pilavı
Mevsim salata

Ekmek ve tatlı yemedim :KK56:

Şimdi mola kahve yapıyorum efserimm :KK68:

X