Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bosch mu çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi

Karnabahar, pırasa, ıspanak, bezelye planlarım arasında şimdilik. Eşim 2 hafta evde olcak çalışırken yemek yapamıyom buzlukta dursun ısıtır yeriz dedim
23 diyor ama inanmam ben bu salağa kafasına göre takılır yok köpürdü diyor yok yük eşit değil diyor. Başa sarıyor kafadan 45 dk diyorum
Benimki de öyle 1dk yazıyo 10dk sürüyo

Bosch mu çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi
Çamaşır makinemiz aynı,ben memnunum hacı

Bneşm makinede sorun var ama belli kafasına göre takılıyor internette de kötü yorum pek yok. İlk kullanırken havluyu parçalamıştı
Ay makinelerimiz aynı mı acaba benim de bi kazağımla misafirin yeleğini parçalamıştı. Hem de nasıl parçalamak eşim doğru söyle sokakta biri mi hırpaladı seni demişti Ne markası

İki iş yapıyom belim tutmuyo ya şu yaşta çürüğe çıktım

bugün neler yaptıımm

mutfağımı topladım dip bucak temizledim
Köpeciği yıkadım dolayısıyla tüm banyoyu da dip bucak temizledim
Salonu genel toz alma süpür sil
Yatak odasının camını sildim
Şimcikte pazardan aldığım yeşillikler ayıkladım yıkadım kuruladım kaldırdım
Ispanakla karnabarı pişirdim ıspanağın saplarından da bulgur pilavı yaptım
Pırasa ve bezelyede kısmetse yarına artık gücüm kalabilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…