Bosch muçamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi
Yaa bende sizin dediğiniz markadan hiç memnun değilim :)Bosch muçamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi
Allaaaah bu ne bunun sorumlusu makina mıÜşenmedim buldum kazağın fotosunu servise göstermek için çekmiştimEki Görüntüle 2767886
Aleykümselam canım.İnşaallah toparlanırsın bir an önceSelamun aleykum kızlar ben bir sure topıkten izin ıstıyorum evi 2 gun halletsem 5 gun anası aglıyor buraya da yazamıyorum oncelıklı bu ruh halimden kurtulup daha enerjik bir sekılde donerim ınsallahAllah a emanetsiniz
Günaydın canımGünaydın kızlar
BoschAy makinelerimiz aynı mı acaba benim de bi kazağımla misafirin yeleğini parçalamıştı. Hem de nasıl parçalamak eşim doğru söyle sokakta biri mi hırpaladı seni demiştiNe markası
Günaydın canım
Nerdesiniz hadi maratona gidek
Hayırlı pazarlar
Hayırlı pazarlar canımHayırlı pazarlar
Gittin miNerdesiniz hadi maratona gidek
Ben çay içiyorum daha,bugünde dişim bacağım ağrıyor,ağrı geziyor vücudumda
Bu dişime kaç kere gittim sapasağlam.Niye ağrıyor belli değil,sıktığım için galiba