Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Dün yazamadım hiçbirşey gecem karın ağrısıyla gündüzüm baş ağrısıyla geçmişti, sadece etraf toplayıp yemek hazırladım
Bugün yapacaklarım, mutfak toplanılcak,
Çamaşır yıkanıcak asılcak
Yatak toplanılcak
Banyo temizliği yapılcak
Yemek yapılcak

2 3 gündür dogru düzgün bisey yapamiyorum esim evde çünkü ‍♀

Bu hafta yapacaklarimi kafamda netlestirmek icin şöyle toplu bi yaziyim en iyisi;

Yarın ayrintili toz alicam
Tuvaletleri temizlicem
Kapilari silcem bayagi oldu sileli
Duşakabinleri ciflicem
Şu gereksiz incik cinciklari atmak istiyorum insallah kiyabilirsem ayiklicam
Camasir yikayip katlarim
Cam silmesem de balkonun camini şöyle bi alırım
Alexin kafesini temizlerim
Halilari fircalarim
Yemek falan zaten Allahim emri( Her gün ne yapcam diye düşünmemek icin bi kagida haftalık menüler yazcam kafami cok kurcaliyo çünkü )

Bunlarin disinda her gün rutin olarak;
Spor yapilacak
Ders calisilacak

Herkese hayırlı pazarlar
Iki gündür sallana sallana iş yapmaya çalışıyorum. Yere eğilmek benim için çok zor oluyor ama bütün yayıntı da yerde. Oğlum sağolsun . Yarın kontrolum var dua edin artık doğum yapayım . Dün doğum çantamı hazırladım eksikler vardı. Bebeğin dolabını hazırladım. Bugün de beşiğini kurayım hazır olsun diyorum. Komple ev süpürülüp silinecek. Iki makine çamaşır atılacak banyo da yapmayı düşünüyorum. Ama keşke yatıp uyusam

Anam beni atmada gi negom. Mazeretim var biliyon
Bakıcaz
Geçmiş olsun canım benim. Papatya çayı içiyorlar di
Çaylar fıs bana
Gecmis olsun canim uyurken mi sıkıyorsun farkinda olmadan
Sağol canım,gece gündüz
Geçmiş olsun
Hadi kolay gelsin
Yok bonus olmadı.fiyatı yükseltti pzvnk.başka ev bakıyoz.dün baya bi gezdik bikaç kişiye de haber ettik.bekliyoz bakalım
Vay pis vay

Kuralları yeniden hatırlatayım.
Yarın odak noktası vericem.Neresi olduğunu akşam yazarım.

ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler

Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.

KURALLAR :

Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.

Odak noktası şerrefsizim benim aklıma gelmişti sabah ödev veresim yok deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…