- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de benTünaydın hanımlar
At at,aldır fırsat bu fırsatSabah rüyanın sonu gelmeden aramış bi posta uykulu trip attım ama akşam eve gelince daha çok aticam :)) bide kadına bı ev döşemis bana hava atıyor kadın aynılarıni aldircam
Aa ikinci benTünaydın hanımlar
Aynen canım pek de beceremem tribi ama aldıririm bunu yapabilirim :))At at,aldır fırsat bu fırsat
Aa ikinci ben
Ben şimdi çıkıyorum maratonagünaydın arkadaşlar:)
hadi maratona çıkalım. kimler benle maratona gelir
Bende alacaktım KV m kullanıyor. 70 lira kadar etkiliyor dedi. Bana o zaman çok geldi açıkçası. Doğalgaz sıcak suda dahil yazın 45/50 lira ödüyoruz.Selaam
bugün bi mutfağı toparladım
Bi de pazara gittim aldıklarımı yıkayıp yerleştirdim o kadar
Yarın dip bucak temizlik var
kızlar bu arada elektrikli ocak kullanan var mı? Faturaya etkisini merak ediyorum pek bilgi bulamadım
O da gitti ama yinede amin daha beteri olmasın inşallahCanım sadaka verin istersen,oluyor bazen öyle üst üste.Can sağlığı olsun,geri kalan her şey hallolur
Fatura ve temizlik ikisinden de tırstırılıyorum ama çokta heves ediyorum kararsız kaldımBen elektrikli cam ocak kullanıyorum faturaya çok büyük bir etkisi yok bende korkuyordum ama faturalar geldikçe fark etmediğini gördüm :) Ama cam ocak için şunu belirteyim kullanması zahmetli geliyor temizliği falan daha zor bence.
Baya farkediyomuş 70 liraysa ya ama görünüşü de çok hoşuma gidiyoBende alacaktım KV m kullanıyor. 70 lira kadar etkiliyor dedi. Bana o zaman çok geldi açıkçası. Doğalgaz sıcak suda dahil yazın 45/50 lira ödüyoruz.
Ama doğalgazlı cam ocak aldım şu an kullanıyorum. Temizlemek için 3 bez kullanmanız lazım. Yoksa hep leke leke sildiğiniz belli olmuyor. Köpüklü bezle sil, mikrofiber bezle köpüğü alıyorum en sonda cam bezleri var ya onla kuruluyorum gene de o ıslaklık leke görüntüsü kalıyor
Ben de 2 güne bir yikayayim dedim yine doldu makina çalıştırdım yarın olmadan.havali- canım elde yıkıyorum. Çünkü bulaşık makinemden hiç memnun değilim. Ya tamamen temizleyip koyucam yada lekeli çıkıyor herşey. Zaten yıkamışken birde duruluyorum koymuyorum tekrar çoğu kez. Bosch marka almadığım için çok pişman oldum. Ama geçti artık bozulursa (önümüzdeki 15 yılda ) kesinlikle Bosch alıcam. O hariç diğer beyaz eşya larımdan çook memnunum
Baş ağrısını saymazsak iyiyim.İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız?
Bugün dip köşe temizlik yaptım. Acayip yoruldum. Yazmaya bile halim yok
22 ocak ödevi
Kişisel bakım yapmak
Çamaşır katlamak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik