Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tünaydın hanımlar 🦚

Eklentiler

• Screenshot_20210123_140321_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210123_140321_com.instagram.android.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 18
Yaptıkları mi yazıyım
WC banyo lavabo ovdum
Makinayı boşalttım kirlileri attım
Mutfağı süpürdum sildim hava guzeldi camları da sildim
Antreyi süpürdum
Annem geldi ona yemek hazırladım çocukları doyurdum
Annem çamaşırlarımı katladı bende yerleştirdim
Oturma odasını süpürdum ufaklığin karaladigi duvarı boyadım
Toz aldım
Nevresimleri yikattim
Şimdi de yemek yaptım tekrar devam ediyorum :)

havali- havali- canım elde yıkıyorum. Çünkü bulaşık makinemden hiç memnun değilim. Ya tamamen temizleyip koyucam yada lekeli çıkıyor herşey. Zaten yıkamışken birde duruluyorum koymuyorum tekrar çoğu kez. Bosch marka almadığım için çok pişman oldum. Ama geçti artık bozulursa (önümüzdeki 15 yılda 😂) kesinlikle Bosch alıcam. O hariç diğer beyaz eşya larımdan çook memnunum

Selaam 🌸

bugün bi mutfağı toparladım
Bi de pazara gittim aldıklarımı yıkayıp yerleştirdim o kadar
Yarın dip bucak temizlik var 🥳

kızlar bu arada elektrikli ocak kullanan var mı? Faturaya etkisini merak ediyorum pek bilgi bulamadım
Bende alacaktım KV m kullanıyor. 70 lira kadar etkiliyor dedi. Bana o zaman çok geldi açıkçası. Doğalgaz sıcak suda dahil yazın 45/50 lira ödüyoruz.

Ama doğalgazlı cam ocak aldım şu an kullanıyorum. Temizlemek için 3 bez kullanmanız lazım. Yoksa hep leke leke sildiğiniz belli olmuyor. Köpüklü bezle sil, mikrofiber bezle köpüğü alıyorum en sonda cam bezleri var ya onla kuruluyorum gene de o ıslaklık leke görüntüsü kalıyor :kızgın:

Ben elektrikli cam ocak kullanıyorum faturaya çok büyük bir etkisi yok bende korkuyordum ama faturalar geldikçe fark etmediğini gördüm :) Ama cam ocak için şunu belirteyim kullanması zahmetli geliyor temizliği falan daha zor bence.
Fatura ve temizlik ikisinden de tırstırılıyorum ama çokta heves ediyorum kararsız kaldım 🙈
Bende alacaktım KV m kullanıyor. 70 lira kadar etkiliyor dedi. Bana o zaman çok geldi açıkçası. Doğalgaz sıcak suda dahil yazın 45/50 lira ödüyoruz.

Ama doğalgazlı cam ocak aldım şu an kullanıyorum. Temizlemek için 3 bez kullanmanız lazım. Yoksa hep leke leke sildiğiniz belli olmuyor. Köpüklü bezle sil, mikrofiber bezle köpüğü alıyorum en sonda cam bezleri var ya onla kuruluyorum gene de o ıslaklık leke görüntüsü kalıyor :kızgın:
Baya farkediyomuş 70 liraysa ya ama görünüşü de çok hoşuma gidiyo

havali- havali- canım elde yıkıyorum. Çünkü bulaşık makinemden hiç memnun değilim. Ya tamamen temizleyip koyucam yada lekeli çıkıyor herşey. Zaten yıkamışken birde duruluyorum koymuyorum tekrar çoğu kez. Bosch marka almadığım için çok pişman oldum. Ama geçti artık bozulursa (önümüzdeki 15 yılda 😂) kesinlikle Bosch alıcam. O hariç diğer beyaz eşya larımdan çook memnunum
Ben de 2 güne bir yikayayim dedim yine doldu makina çalıştırdım yarın olmadan.
Çok yiyoruz sanırım ya .🙈 evde küçük cocuk olunca bardak tabak yetmiyor bile 👩‍👦‍👦

İyi akşamlar kızlar :)
Telefonum bozuldu çok zor girdim siteye sürekli uygulamalar açılıyor kapanıyor. Bu gidişle yeni telefon almam gerekecek. Şu an ıphone kullanıyorum ama ıphone alamam büyük ihtimalle fiyatlar uçmuş. Android telefon önerilerir misiniz ? Maksimum 3000 TL olsun lütfen :KK15:
Hazır girebilmişken yaptıklarımı da yazayım Nego Nego beni kovmasın topikten :63::KK37:
Evi dip köşe süpürüp sildik. Toz aldık. Çamaşır yıkadım astım. Bulaşık mak boşaltılıp yerleştirildi. Yemek yapıldı. Şimdi de çay içicez.

Bugün neler yaptım
Kahvaltı hazırladım sofrayı topladım
Bulaşık m.boşalttım doldurdum
Ocak sildim
Tezgahı dezenfekte ettim
Evi genel olarak toparladım havalandırdım
Çamaşırları topladım
Banyo lavabosunu cifledim
Dünde duşakabini detaylı temizledim klozeti dezenfekte ettim
Çöpünü çıkardım
Evi süpürdüm
Yürüyüş yaptım