Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay makinelerimiz aynı mı acaba benim de bi kazağımla misafirin yeleğini parçalamıştı. Hem de nasıl parçalamak eşim doğru söyle sokakta biri mi hırpaladı seni demişti :KK70: Ne markası 👀
Üşenmedim buldum kazağın fotosunu servise göstermek için çekmiştim 🤣 AE4D0CC8-065E-4D34-96FD-6E9D61CFB914.jpeg

Bosch mu 🙄 çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi :KK70:
Bosch mu 🙄 çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi :KK70:
Yaa bende sizin dediğiniz markadan hiç memnun değilim :)
Beyaz eşya şans işi dedikleri doğru o zaman :)

Arkadaşım Regal mi ne öyle bir markadan çamaşır makinasını aldı. 1.700 liraya çok memnun mesela.

Selamun aleykum kızlar ben bir sure topıkten izin ıstıyorum evi 2 gun halletsem 5 gun anası aglıyor buraya da yazamıyorum oncelıklı bu ruh halimden kurtulup daha enerjik bir sekılde donerim ınsallah 😔Allah a emanetsiniz
Aleykümselam canım.İnşaallah toparlanırsın bir an önce:KK43:

X