Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben elektrikli cam ocak kullanıyorum faturaya çok büyük bir etkisi yok bende korkuyordum ama faturalar geldikçe fark etmediğini gördüm :) Ama cam ocak için şunu belirteyim kullanması zahmetli geliyor temizliği falan daha zor bence.

Merhaba hanımlar,
Bugün kahvaltı bulaşıkları mutfak topladım
Evi süpürdüm
Banyo temizliği yaptım
Ödevlerin ikisinide yaptım
Dünden kalan yemeğin yanına çorba yaptım
Bulaşık makinesi boşaltıp yeni bulaşık yerleştirdim
Market alışverişi yaptım
Buzdolabını ve aldıklarımı temizleyip yerleştirdim.

hepinize iyi geceler şimdiden musmutlu haftalar

Bugünler her şey ters gidiyor valla çok yoruldum yaa ne yapacağını şaşırdım akşam yemeğinden sonra etraf yemek oldu oğlum dağıttı azıcık elektrik süpürgesini çalıştırdım çalışmıyor baktık ettik çalıştıramadım 2 gün önce gırgırı attım balkonda unutmusum kullanmayınca çok pis göründü gözüme bende attım gitti şimdi ne yapacam kara kara düşünüyorum dedim yeter artık bilgisayar bugün gelmedi p.trsiye kaldı arkadaşın bilgisayarını aldım yeni video çekmiştim atarım diye edit programı çalışmıyor bilgisayar kaldırmadı oyyy valla sinir küpüyüm sabah erken kalkıyoruz yatayım diyorum o kadar gergininki uykuda tutmuyor... kaç zamandır işlerin bu kadar ters gittiğini üst üste hatırlamıyorum valla

Canım sadaka verin istersen,oluyor bazen öyle üst üste.Can sağlığı olsun,geri kalan her şey hallolur

Günaydın hayırlı sabahlar
Rüyamda kocam başka kadınla evlencek ti oturacaklari eve götürdü falan beni kâbus gibiydi
Neyse gidim de temizlik yapıyım duvarları kazıyım ancak gider sinirim
E rüyanın tribini atmadın mı adama
Rüyada olsa gıcıklık ediyorum ben
Gül gibi kadınım sen kaybedersin diye gerekli mesajları veriyorum

E rüyanın tribini atmadın mı adama
Rüyada olsa gıcıklık ediyorum ben
Gül gibi kadınım sen kaybedersin diye gerekli mesajları veriyorum
Sabah rüyanın sonu gelmeden aramış bi posta uykulu trip attım ama akşam eve gelince daha çok aticam :)) bide kadına bı ev döşemis bana hava atıyor kadın aynılarıni aldircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…