Kolay gelsinGuzel sabahlar olsun.
Su vasat otesi yil bitsin
Son gunu de atlatalim , umarim yeni gelecek yil hepimiz icin iyi bir yil olur..
Oglusum canli derste
Ara verdiginde kahvalti ettik , topladim.
Kiz uyuyor..
Ben camasir yikadin bitti , eskileri katlayip onlari asicam.
Ama mutfagi kaldirdim simdi mutfagi dip kose temizlemeden camasir asamam
Dun balkonu elden gecirdim, malum sigara icildigi icin surekli kullandigimiz bir yer ve pimapen kisimlari sararmisbastim camasir suyunu kaymak oldular
Bugun de emelim mutfagi tertemiz edip salona yogunlasmak.
Diger odalar sadece yatmak icin kullanildigi icin temizligini muhafaza ediyor.
Hepinize kolay gelsin yilin son temizligi
Çok para kızOyy çokmuş ya bizim işler yoğun olunca herkes isyan bayrağı çekti. O yüzden şimdi ekstra para alacağız çalıştığımız işlere göre ondan harcıyım diyodum ama o kadara kıyamam galiba
Ohh iyi bariKız nego da üç ayda bir yıkıyor zaten,daha fazlası zarar ne gerek var
Yok daha nelerÇok para kız
Ohh iyi bariannem 15 günde bir yıkar
Günaydın canımGünaydın herkesleree
Sağlam valla. Benşm 4 senelik tüller yırtılmaya başladı onun sapasağlam 6 senelik. Diyor ki bana yıkamadığın için çabuk eskiyorYok daha nelertüller sağlam mı
Günaydın canım
Azcık dağıtmış olabilirim çocuklara pişi yaptım da
Ben attım tülleri makineye mutfağı topladım şimdi cam silmeyr geçiyorummmpawlover ben sadece cam sileceğim perdeleri yıkamaktan vaz geçtim senede 1 yıkayayım ben bu perdeleri
Ben de balkon yıkamaktan hiç hoşlanmıyorum ama benim dr yapmam lazım eşime kitlerim belkiMüge bitsin bende balkon yıkıcam inş. Psikolojik olarak hiç hazır değilim
İnşaat pisliği var benim balkondaBen de balkon yıkamaktan hiç hoşlanmıyorum ama benim dr yapmam lazım eşime kitlerim belki
Ay o çok kötü eldivensiz yapma benim parmaklarım parçalanmıştı hepİnşaat pisliği var benim balkonda
Eldiven bitti. Almayı da unuttum. Evet parçalandı hep. Son balkon yapayım da bitsin yoksa kaldıkça kalıyorAy o çok kötü eldivensiz yapma benim parmaklarım parçalanmıştı hep
İnşaat pisliği var benim balkonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?