Ben kasımın ilk haftası yıkamıştım hepsini bi işte bu gelinlik kılıklı kaldı. Dursun o da ya amann bozulur falan 1 sene kullanmış olurum bozulursaBen attım tülleri makineye mutfağı topladım şimdi cam silmeyr geçiyorummm
Ayyy tamam bıraktımBravo deli gibi iş yapın şurda bi ben kalmışım bana bakan yok.
Yeni gördüm ama mutfagımı pırıl pırıl yapıp uyumuştumHadi hanımlar,mutfakları toplamadan yatmak yok
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@Fibromiyaljiden kurtuldum
@zeynebzeyneb
Ayla-
Ben de öyle yaptım pırıl pırılYeni gördüm ama mutfagımı pırıl pırıl yapıp uyumuştum
Ayyy tamam bıraktımkalsın işler senden kıymetli mi
Yeni çay kattım sana da kattımWhsaba gitmiştim öğretmene etkinlik attım
❤ bırakma işlerini devam et çocuklarla yaptığın kar bende kalkarım inş
Yeni çay kattım sana da kattım️
Kaçıncı sınıftı seninkiler. Bizim etkinlik falan kalmadı çok şükür.
Evet kendim yaptım 2 saat sürdü ama 3 beze yaptım bir beze de makarna kestim oturduk yedik oglumla yaparsınız Bi zorluğu yok şükürOmantiyi kendiniz mi yaptınız. bende oglumla denemek istiyorum
Maşallah3.sınıf olan yeni yıl için bişey yaptılar da işte onu yolladım.
Bir ana sınıfı var. Bide 11.sınıf var
Afiyet olsunAnka Tam çay içim kafam yerine gelsin diyodum kuzum eline sağlık ❤
Aynen ben de yapabiliyorum mantı ben yaptığıma göre kolay yani korkmayınEvet kendim yaptım 2 saat sürdü ama 3 beze yaptım bir beze de makarna kestim oturduk yedik oglumla yaparsınız Bi zorluğu yok şükür
Maşallah eline sağlıkAnka kuzum valla mesajı şimdi gördüm ama bgunde bitti işler şuan uyumuşum 1 saat kadar dip köşe sildim salon halısi ni yine cirptim her gün cirpmayinca içindeki tozlar çıkmıyor shaggy hali. Dikileceklervardi onları hallettim tuvalet banyo yıkandı bulaşık makinesi boşaltıldi bir makine çamaşır asıldı şimdi öğle yemeği yiyeceğim
Aynen ben de yapabiliyorum mantı ben yaptığıma göre kolay yani korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?