Düzenli Evimiz & Hayatımız

İçerde sigara içen yoksa bişey olmaz 3 aydan ya nego bizi ıslak odunla dövmese iyidir ben bi mutfaktakini sık yıkıyorum diğerleri 3-4 ayda ancak
Mutfakta stor var ya beni.im 6 ayda anca o da. Normal perde istiyorum da korniş yok

Benim salonumun iki duvarı baştan başa perde. Baştan başa cam
Yıkamak sorun değilde ütüyü nasıl yapıcam. Yıkasam kırışır mı acaba düşünmekten yıkıyamıyorumn.

Pawın dediği kese gibi tülde olabilir ama en iyisi rahat sıkışmadan yıkanması.

Cinsi kırışan bişeyse zaten tek parça az bile yıkasan kırışır.

Ben sadece tokaları topluyorum bir araya çorapla tülün gerisi rahat açılmış yıkanmış oluyor.
Cinsinden kırışmıyor benimkide.

Senin perde tek parçaysa o nasıl yıkanıcak sığarmı makineye

Ben de tüm evi stora geçirmek istiyorum. Delilik mi sence?
Delilik resmen. 6 ayda yıkıyorum. O 6 ay gelince kara kara düşünüyorum. Senşn banyoda gider de yoktu nerede yıkıcan. Yıkamaya verirsen rahat olur gerçi

Tabiki delilik. Yıka as bitti temizliği en kolay perde tül
Daha şık gözüküyo diye heves etmiştim ama yol yakınken vazgeçeyim o zaman
Delilik resmen. 6 ayda yıkıyorum. O 6 ay gelince kara kara düşünüyorum. Senşn banyoda gider de yoktu nerede yıkıcan. Yıkamaya verirsen rahat olur gerçi
Doğru benim giderim de yok akıllı perdelerde çok hoşuma gidiyo onların temizliği nasıl acaba

Daha şık gözüküyo diye heves etmiştim ama yol yakınken vazgeçeyim o zaman

Doğru benim giderim de yok akıllı perdelerde çok hoşuma gidiyo onların temizliği nasıl acaba
Bende gördüm onu. Şaşkınlığım hala üzerimde ya nasıl yapmışlar diye diye başa sarıp izledim
6 ayı iki kere yazdın daha da unutmaz musluk aferin
Hiç farkında olmadan yazmışım 2 kere. Benimde nasıl zoruma gidiyorsa demek 9 tane stor var ama bir tanesi çift mekanizmalı 10 de. Nasıl zoruma gitmesin

Teşekkürler canım bunu da not aldım. 9 kg makina sığar herhalde.

Ben de tüm evi stora geçirmek istiyorum. Delilik mi sence?
Benim oturma odam stor. (Çift mekanizmalı) Çıkar tak inanılmaz zor. Yada eşim beceremiyor. Önce aparatı takıp. Sonra perdeleri tornavidayla üstündeyken sıkıyor. Her seferinde atıcam, nerden aldık kırılsa olmaz olsun böyle perde diyor :) maliyetli de özel yaptırınca. Bayağı yüksek fiyatı
Birde tüller daha şık bence

Cidden akıllı olmuş tek korniş hem tül hem perde hem fon müthişli bişey gibi ama temizliği de mühim

Ben sıkıldıkça eve sarıyorum galiba ya sürekli bişey değiştiresim var şu evlerden çıkabilsekte sürekli ev değiştirme fikri kafamdan çıksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…