Hala böyle file gibi. Bununla yıkayıp hemen asarsam kırışmaz demi. Sıkturmamda 200 e falan ayarlarım.@morkagit aynı bunun gibi ama benimkini normal tül kumaşından dikmişler
Çoook sevinirim. 8 metre tül perde var. Kara kara düşünüyordum :)Eki Görüntüle 2750728
Benim tülüme aşırı benziyor. Evet ben yıkayıp hemen asıyorum kırışmıyor hiçHala böyle file gibi. Bununla yıkayıp hemen asarsam kırışmaz demi. Sıkturmamda 200 e falan ayarlarım.
Mutfakta stor var ya beni.im 6 ayda anca o da. Normal perde istiyorum da korniş yokİçerde sigara içen yoksa bişey olmaz 3 aydan yanego bizi ıslak odunla dövmese iyidir ben bi mutfaktakini sık yıkıyorum diğerleri 3-4 ayda ancak
Benim salonumun iki duvarı baştan başa perde. Baştan başa cam
Yıkamak sorun değilde ütüyü nasıl yapıcam. Yıkasam kırışır mı acaba düşünmekten yıkıyamıyorumn.
Ben de tüm evi stora geçirmek istiyorum. Delilik mi sence?Mutfakta stor var ya beni.im 6 ayda anca o da. Normal perde istiyorum da korniş yok
Tabiki delilik. Yıka as bitti temizliği en kolay perde tülBen de tüm evi stora geçirmek istiyorum. Delilik mi sence?
Delilik resmen. 6 ayda yıkıyorum. O 6 ay gelince kara kara düşünüyorum. Senşn banyoda gider de yoktu nerede yıkıcan. Yıkamaya verirsen rahat olur gerçiBen de tüm evi stora geçirmek istiyorum. Delilik mi sence?
Daha şık gözüküyo diye heves etmiştim ama yol yakınken vazgeçeyim o zamanTabiki delilik. Yıka as bitti temizliği en kolay perde tül
Doğru benim giderim de yokDelilik resmen. 6 ayda yıkıyorum. O 6 ay gelince kara kara düşünüyorum. Senşn banyoda gider de yoktu nerede yıkıcan. Yıkamaya verirsen rahat olur gerçi
Delilik resmen. 6 ayda yıkıyorum. O 6 ay gelince kara kara düşünüyorum. Senşn banyoda gider de yoktu nerede yıkıcan. Yıkamaya verirsen rahat olur gerçi
Bende gördüm onu. Şaşkınlığım hala üzerimde ya nasıl yapmışlar diye diye başa sarıp izledimDaha şık gözüküyo diye heves etmiştim ama yol yakınken vazgeçeyim o zaman
Doğru benim giderim de yokakıllı perdelerde çok hoşuma gidiyo onların temizliği nasıl acaba
Hiç farkında olmadan yazmışım 2 kere. Benimde nasıl zoruma gidiyorsa demek6 ayı iki kere yazdın daha da unutmaz musluk aferin
Teşekkürler canım bunu da not aldım. 9 kg makina sığar herhalde.Pawın dediği kese gibi tülde olabilir ama en iyisi rahat sıkışmadan yıkanması.
Cinsi kırışan bişeyse zaten tek parça az bile yıkasan kırışır.
Ben sadece tokaları topluyorum bir araya çorapla tülün gerisi rahat açılmış yıkanmış oluyor.
Cinsinden kırışmıyor benimkide.
Senin perde tek parçaysa o nasıl yıkanıcak sığarmı makineye
Benim oturma odam stor. (Çift mekanizmalı) Çıkar tak inanılmaz zor. Yada eşim beceremiyor. Önce aparatı takıp. Sonra perdeleri tornavidayla üstündeyken sıkıyor. Her seferinde atıcam, nerden aldık kırılsa olmaz olsun böyle perde diyor :) maliyetli de özel yaptırınca. Bayağı yüksek fiyatıBen de tüm evi stora geçirmek istiyorum. Delilik mi sence?
Cidden akıllı olmuş tek korniş hem tül hem perde hem fon müthişli bişey gibi ama temizliği de mühimBende gördüm onu. Şaşkınlığım hala üzerimde ya nasıl yapmışlar diye diye başa sarıp izledim
Hiç farkında olmadan yazmışım 2 kere. Benimde nasıl zoruma gidiyorsa demek9 tane stor var ama bir tanesi çift mekanizmalı 10 de. Nasıl zoruma gitmesin
Cidden akıllı olmuş tek korniş hem tül hem perde hem fon müthişli bişey gibi ama temizliği de mühim
Ben sıkıldıkça eve sarıyorum galiba ya sürekli bişey değiştiresim var şu evlerden çıkabilsekte sürekli ev değiştirme fikri kafamdan çıksaTeşekkürler canım bunu da not aldım. 9 kg makina sığar herhalde.
Benim oturma odam stor. (Çift mekanizmalı) Çıkar tak inanılmaz zor. Yada eşim beceremiyor. Önce aparatı takıp. Sonra perdeleri tornavidayla üstündeyken sıkıyor. Her seferinde atıcam, nerden aldık kırılsa olmaz olsun böyle perde diyor :) maliyetli de özel yaptırınca. Bayağı yüksek fiyatı
Birde tüller daha şık bence
Takması zor ya. Tek tek merdivenle in çık sevmedim bunuda. En güzel gene ata işi perde
1,45 te başlıyor anlatmaya.
Süper ya temizliği de basitmiş bi fiyat araştırayım bakim
1,45 te başlıyor anlatmaya.
Bana zor geldi takması :/Süper ya temizliği de basitmiş bi fiyat araştırayım bakim
Yeni binaların alçaltmışlar tavanı 2.40 sandalyeye çıksam yetiyo burda ona güven zaten bu eski evde 2.60 küsürdüTakması zor ya. Tek tek merdivenle in çık sevmedim bunuda. En güzel gene ata işi perde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?