Düzenli Evimiz & Hayatımız

Senin maşallahın var ben tek bebeyle yapıyorum bunları sende 4 tane var Rabbım daginagore kar veriyor Allah nazardan korusun seni
Ben sizin kadar ev işi yapmıyorum ondan ya. Tuvalet banyo eşime ait zaten o sabah akşam yıkar. Evde eşya az olanlar da dağınık duruyor Süs namına bişey yok.

Ben kasımın ilk haftası yıkamıştım hepsini bi işte bu gelinlik kılıklı kaldı. Dursun o da ya amann bozulur falan 1 sene kullanmış olurum bozulursa
Oo yeni yıkamışsın zaten aynen yıkama bence de salonun koca camlarını da sildim molaya geldim ben de

Yaa çok tatlı yerim hiç hatırlayamadım ya ilk kez görüyom sanki yada bugün bile işten aranmamın sinirinden hatırlamıyo da olabilirim atma bence de yemyeşil maşallah sevmiş seni benim de deve tabanı yaprak veriyo yeni ona seviniyom günlerdir

Maşallah ona
Bende bi alırım birinciyi göstermiştim annem hastayken çıkmıştı görünüyomu bak ikinci çiçeğide çıkıyo.

Kızlar selamlar herkese
Çok önceden bende katılmıştım bu topiğe
Şimdi yeniden katılmak istiyorum
Enerjiye ve ilhama ihtiyacım var
Sizin yazdıklarınızı okumak bile iyi geldi

Temiz ve düzenli olmayı çok seviyorum
Bugün mutfak dolapalrımı düzenleyip silmek istiyorum kaç gündür yapamadım

Maşallah ona
Bende bi alırım birinciyi göstermiştim annem hastayken çıkmıştı görünüyomu bak ikinci çiçeğide çıkıyo.

Eki Görüntüle 2750998
Ne güzel olmuş kat kat maşallah dağ palmiyem kuruyo benim de napsam kurtaramadım ama bi yandan yaprakta veriyo değişik bi hale girdi

Ne güzel olmuş kat kat maşallah dağ palmiyem kuruyo benim de napsam kurtaramadım ama bi yandan yaprakta veriyo değişik bi hale girdi

Allah allah benimkide öyle oldu 4-5 dalını kestim kökten çürüdüler. 2 dal kaldı üstünde inş onlar durur

pawlover bunu bimden almıştık baya oluyo büyüyo ama bi garip büyüyo sanki ince ince.
Onlar sonradan nasıl kalınlaşıcak bence kalın büyümesi lazımdı

Eki Görüntüle 2751013
Çok su veriyo olabilirsin annemde de var ben de getirdim de çok seyrek suluyorum ben çok su verince hızlı uzuyo kalınlaşmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…