• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben dun yazamadım aslında dün pek iş yapmadım sadece bi yüzeysel süpürdüm tatlı yaptım yemek yaptım kızımla ilgilendim. Bugun sabahtan beri temizlik yapıyorum malum esim 3 gün evde o evdeyken iş yapamıyorum. İşlerim bitince detaylı yazcam bugun yaptıklarımı 😄

Anka Anka kuzum valla mesajı şimdi gördüm ama bgunde bitti işler şuan uyumuşum 1 saat kadar dip köşe sildim salon halısi ni yine cirptim her gün cirpmayinca içindeki tozlar çıkmıyor shaggy hali. Dikileceklervardi onları hallettim tuvalet banyo yıkandı bulaşık makinesi boşaltıldi bir makine çamaşır asıldı şimdi öğle yemeği yiyeceğim

Anka Anka kuzum valla mesajı şimdi gördüm ama bgunde bitti işler şuan uyumuşum 1 saat kadar dip köşe sildim salon halısi ni yine cirptim her gün cirpmayinca içindeki tozlar çıkmıyor shaggy hali. Dikileceklervardi onları hallettim tuvalet banyo yıkandı bulaşık makinesi boşaltıldi bir makine çamaşır asıldı şimdi öğle yemeği yiyeceğim
Maşallah eline sağlık 😍😍
Ben bi camları sileceğim bi de balkon yıkayacağım gerisi yemek bulaşık bulaşık bulaşık 🤪

Back
X