Düzenli Evimiz & Hayatımız

Alsında bi tık diyo ya zor mudur ki gidip denemek lazım yerinde. Benimde aklıma kırılsa napcaz geldi o kısmı da riskli gibi
Kesin kırarım ben yedeği falan vardır ya alınır belki
Normal perdeyide takmıyomuyuz merdivenle lens perdeyi bende camları kapatmayı düşündüğümde düşüneceğim
Normal perdeyi kornişın başına geçiyoz takıyoz. Bunun korniş yerinde hepsine ayrı yeri var. Hani o perde zımbırtıları var ya heh onun yuvaları var. Öff anlatabildim mi ki

İpini çekince iki yana açılıyo ya mekanizma bi o yandan bi bu yandan takılır topluca sankim

pawlover az önce bi siteden hesapladım. En fazla en 3 metreye kadar vardı. En 3 metre boy 260 2 renk ortadan toplanır perdeye 1070 lira küsür fiyat çıkardı
Oyy çokmuş ya bizim işler yoğun olunca herkes isyan bayrağı çekti. O yüzden şimdi ekstra para alacağız çalıştığımız işlere göre ondan harcıyım diyodum ama o kadara kıyamam galiba

Zaten o yuzden sirt agrim hic gecmiyor ya kuzum iki dk dinlenemiyorum aman bulasik kalmasin, aman yemekleri kaldirayim, aman dur durayi da toplayayim su isimi de yapayim derken kronik sirt agrim peyda oldu

günaydın sevgili derli toplu temiz pak çalışkan arılar

negom su an çamaşır katılıyorum erken başladım işlere. akşam uyuyakaldim hiç bişey yapamadım mutfakta. ama telafi edicem.

bugünün listesi

yemek yapmak
çamaşır yıkamak, kuruyanlari katlamak
gardrop düzenlemek
beyaz eşyaları üstünden silmek
tozları almak
DERS ÇALIŞMAK

Dün mutfagi toplamak dışında hicbisey yapamadimBugün yapilacaklar;
Camasir yikayip asmak
Toz alip evi girgirlamak viledalamak
Yeni yorgan katlama tekniği ögrendim youtubedan bazanin altini yeniden düzenlicem yer acilsin
Spor yapilacak

Kalanlar yarın

Bu arada yorganlar icin falan vakumlu poset kullaniniz var mi? Ben daha once kiyafetlerim icin kullanmistim ama hava kacirmaya baslamisti hemen.. eger memnun kalaniniz varsa alcam hemen benim icin buyuk kurtarici olur evim küçük

Zaten o yuzden sirt agrim hic gecmiyor ya kuzum iki dk dinlenemiyorum aman bulasik kalmasin, aman yemekleri kaldirayim, aman dur durayi da toplayayim su isimi de yapayim derken kronik sirt agrim peyda oldu
Bende hep öyleyim:)
Günaydın canım
Kolay gelsin şimdiden
Canım ben kullanmıştım,yazmıştım sanki sana.Kaliteli olursa hava kaçırmayan,güzel oluyor.
Kolay gelsin
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar

Son düzenleme:
Bevde hep öyleyim:)

Günaydın canım
Kolay gelsin şimdiden

Canım ben kullanmıştım,yazmıştım sanki sana.Kaliteli olursa hava kaçırmayan,güzel oluyor.
Kolay gelsin

Hayırlı sabahlar
Ayy öyle mi unutmusum o zaman
Kaliteli olarak marka verebilir misin canim biraz baktim da hepsinden sikayetci olan bi kesim var siparis veremedim bi

Guzel sabahlar olsun.
Su vasat otesi yil bitsin
Son gunu de atlatalim , umarim yeni gelecek yil hepimiz icin iyi bir yil olur..

Oglusum canli derste
Ara verdiginde kahvalti ettik , topladim.
Kiz uyuyor..
Ben camasir yikadin bitti , eskileri katlayip onlari asicam.
Ama mutfagi kaldirdim simdi mutfagi dip kose temizlemeden camasir asamam
Dun balkonu elden gecirdim, malum sigara icildigi icin surekli kullandigimiz bir yer ve pimapen kisimlari sararmis bastim camasir suyunu kaymak oldular
Bugun de emelim mutfagi tertemiz edip salona yogunlasmak.
Diger odalar sadece yatmak icin kullanildigi icin temizligini muhafaza ediyor.

Hepinize kolay gelsin yilin son temizligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…