Alsında bi tık diyo ya zor mudur ki gidip denemek lazım yerinde. Benimde aklıma kırılsa napcaz geldi o kısmı da riskli gibiBana zor geldi takması :/
Takması zor ya. Tek tek merdivenle in çık sevmedim bunuda. En güzel gene ata işi perde
Kesin kırarım benAlsında bi tık diyo ya zor mudur ki gidip denemek lazım yerinde. Benimde aklıma kırılsa napcaz geldi o kısmı da riskli gibi
Normal perdeyi kornişın başına geçiyoz takıyoz. Bunun korniş yerinde hepsine ayrı yeri var. Hani o perde zımbırtıları var ya heh onun yuvaları var. Öff anlatabildim mi kiNormal perdeyide takmıyomuyuz merdivenlelens perdeyi bende camları kapatmayı düşündüğümde düşüneceğim
İpini çekince iki yana açılıyo ya mekanizma bi o yandan bi bu yandan takılır topluca sankimKesin kırarım benyedeği falan vardır ya alınır belki
Normal perdeyi kornişın başına geçiyoz takıyoz. Bunun korniş yerinde hepsine ayrı yeri var. Hani o perde zımbırtıları var ya heh onun yuvaları var. Öff anlatabildim mi ki
Valla bilemedim onu. Ama epey değişik bişi yapmışlarİpini çekince iki yana açılıyo ya mekanizma bi o yandan bi bu yandan takılır topluca sankim
Oyy çokmuş ya bizim işler yoğun olunca herkes isyan bayrağı çekti. O yüzden şimdi ekstra para alacağız çalıştığımız işlere göre ondan harcıyım diyodum ama o kadara kıyamam galibapawlover az önce bi siteden hesapladım. En fazla en 3 metreye kadar vardı. En 3 metre boy 260 2 renk ortadan toplanır perdeye 1070 lira küsür fiyat çıkardı
Zaten o yuzden sirt agrim hic gecmiyor ya kuzum iki dk dinlenemiyorum aman bulasik kalmasin, aman yemekleri kaldirayim, aman dur durayi da toplayayim su isimi de yapayim derken kronik sirt agrim peyda olduHadi hanımlar,mutfakları toplamadan yatmak yok
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
athena
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@Fibromiyaljiden kurtuldum
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
Kız nego da üç ayda bir yıkıyor zaten,daha fazlası zarar ne gerek varNego duymasın ama bazen 3 ayda bir yıkıyorum birde büyük perdeler en kısası 4 metre
Bende hep öyleyim:)Zaten o yuzden sirt agrim hic gecmiyor ya kuzum iki dk dinlenemiyorum aman bulasik kalmasin, aman yemekleri kaldirayim, aman dur durayi da toplayayim su isimi de yapayim derken kronik sirt agrim peyda oldu
Günaydın canımgünaydın sevgili derli toplu temiz pak çalışkan arılar
negom su an çamaşır katılıyorumerken başladım işlere. akşam uyuyakaldim hiç bişey yapamadım mutfakta. ama telafi edicem.
bugünün listesi
yemek yapmak
çamaşır yıkamak, kuruyanlari katlamak
gardrop düzenlemek
beyaz eşyaları üstünden silmek
tozları almak
DERS ÇALIŞMAK
Canım ben kullanmıştım,yazmıştım sanki sana.Kaliteli olursa hava kaçırmayan,güzel oluyor.Dün mutfagi toplamak dışında hicbisey yapamadimBugün yapilacaklar;
Camasir yikayip asmak
Toz alip evi girgirlamak viledalamak
Yeni yorgan katlama tekniği ögrendim youtubedan bazanin altini yeniden düzenlicem yer acilsin
Spor yapilacak
Kalanlar yarın
Bu arada yorganlar icin falan vakumlu poset kullaniniz var mi? Ben daha once kiyafetlerim icin kullanmistim ama hava kacirmaya baslamisti hemen.. eger memnun kalaniniz varsa alcam hemen benim icin buyuk kurtarici olur evim küçük
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Ayy öyle mi unutmusum o zamanBevde hep öyleyim:)
Günaydın canım
Kolay gelsin şimdiden
Canım ben kullanmıştım,yazmıştım sanki sana.Kaliteli olursa hava kaçırmayan,güzel oluyor.
Kolay gelsin
Hayırlı sabahlar
hayırlı sabahlar canım
Burda biri sordu yazdım ama sen olmayabilirsinAyy öyle mi unutmusum o zaman
Kaliteli olarak marka verebilir misin canim biraz baktim da hepsinden sikayetci olan bi kesim var siparis veremedim bi
Tamam o zaman canim
Burda biri sordu yazdım ama sen olmayabilirsin
Marka veremem canım,eşim almıştı öyle denk geldiğinde,hangisi iyi bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?