çok geçmiş olsun Allah şifalar versin , benimde torun hasta bi kaç gündür burnu akıyo rahatsız birazHayırlı akşamlar
Uğrayamadım buralara oğlum çok hastaydı ateşi çok yüksekti öksürük kusma derken neyse ki toparladı.
geçmiş olsun canım ,Dünden beri midemde cözemedigim bi rahatsızlık var. Yanmayla basladı sonra bulantıyla devam etti. Midem ağzımda resmen dünden beri bi kussam rahatlıcam sanki. Gecmek bilmedi
Kv kp görümcem eşimde bebeğe baktıKim kim geldi ki kız tek kv değil mi. Ay ayıp ya eşine yıkattırsaydın
Bir daha kimse gelmiyor misafirliğe falan dediPeki kayınvalidenin bu büyük yardımından sonra eşin ne dedi merak ettim
Ne diyelim mübarek gün. Allah kalplerinin ekmeğini yedirsinKv kp görümcem eşimde bebeğe baktı
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunçok geçmiş olsun Allah şifalar versin , benimde torun hasta bi kaç gündür burnu akıyo rahatsız biraz
Sağolasın ablam az az öksürük başlamıştı gece ateşi çıktı bugünde burun akıntısı vargeçimş olsun canım kızınmı hasta
Sağolasın ablam az az öksürük başlamıştı gece ateşi çıktı bugünde burun akıntısı vargeçimş olsun canım kızınmı hasta
Her gülün bi dikeni varYerimdem kalkamıyorum bugün mayıştım
Arkadaşlarla bayan bayana iftara gideceğiz
Eşimde sen git biz bakarız kendimize dedi
Sonra mutfağın haline ben bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?