Aynen inşallah allahtan tam kışa denk gelmedim yaza doğru gidiyoruz şurda birkaç haftaya her gün çıkarız park bahçeyeBu günler böyle oluyor feraceli. Havalar biraz daha ısınınca alır alır çıkarsın bebişi parka
Aynen öyle yaparız dün vallahi arabada mis gibi uyudu uyumayınca oda huzursuz oluyor hepDenedim bende işe yaramadı bide sen dene
Benim makine zaten dedigin gibi 17 dakka kala alıyo yumusatıcıyı bazen durulamasını bile azaltıyorum 2 3 4 te oluyo 1e getiriyorum ama yok
Çıkabildikce cık evde de durmuyo nasıl olsa de en azından hava alırsın sana degisiklik olurseronun dedigi gibi havalar ısınıncada parka cıkarsınız dolanıp gelirsiniz uyutursun açık hava çocuklara iyi geliyo
Kreş bile bu saatte acılmıyoKreşte sabahcı olsun inşallah
Geçmiş olsun insallah geçer hemenŞuan güncel olarak ev Dünün aynısınq döndü
Sil baştan herşeyi yapmam lazım
Mutfak baya kötü oldu
Kızartma yaptım Sabah eşim işe gitmeden hızlıca pek de yiyemedi hemen gitti
Oğlumla da vakit geçirmem lazım
Gözü mikrop kapmış
Çayla pansuman yaptım bi daha yapıcam inşallah
Öğlene 45 dk var
Bugün erkenden işlerimi hallederim inşallah
Oh ne güzel olmusAynen öyle yaparız dün vallahi arabada mis gibi uyudu uyumayınca oda huzursuz oluyor hep
Geçmiş olsun gönülŞuan güncel olarak ev Dünün aynısınq döndü
Sil baştan herşeyi yapmam lazım
Mutfak baya kötü oldu
Kızartma yaptım Sabah eşim işe gitmeden hızlıca pek de yiyemedi hemen gitti
Oğlumla da vakit geçirmem lazım
Gözü mikrop kapmış
Çayla pansuman yaptım bi daha yapıcam inşallah
Öğlene 45 dk var
Bugün erkenden işlerimi hallederim inşallah
Yaa bu sakinlikte çok güzel :) en son ne zaman böyle sessiz sedasız çay demledim oturdum bilmiyorumBugün iş yapasım yok
Eşim işe gitti bnde tekim öğlen yemeğini yedim şimdi ise çay demledim yanına küçük tuzlu atıştırmalık kurabiye yapmıştım bir de kahve yanı için tarçınlı kurabiye yapmıştım çayla yiyecem
Sağol canım inşallahKreş bile bu saatte acılmıyo
Geçmiş olsun insallah geçer hemen
Oh ne güzel olmus
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun gönül
Geçmiş olsun canım yine baya iş yapmışsınBugün sadece wc yıkadım odaları düzenledim çamaşırları katlayıp yerleştirdim
Oturma odası halısını gırgırla alacam nasipse yarına komple temizlerim hiç halim yok boğazım ağrıyor sabahtan beri hapşırıyorum
Üzerine salçalı su eklediysen ona sarımsak baharat falan belki kokusunu alırdı canımKızlarr fikirlerinize ihtiyacım varr
Akşam kayınvalidemler gelcek yemeğe davet ettim. Dondurucuda dolma biberle dolma yapıyorumda. Biberler buzlanmıştı cok neden anlamadım. Koydum ocağa cok dolap kokusu var. Kokuyu giderebilmek için bir çözüm varmı bildiğiniz?
Napsam dolmayı bize yarın için bıraksamda başka bişeumi yapsam
Yok salça falan eklemedim hemen ekliuim bi salçalı su sarımsak bakalım inşallah olurÜzerine salçalı su eklediysen ona sarımsak baharat falan belki kokusunu alırdı canım
Sen bilirsin tabi
Çok hoş değilse yarına bırakıp başka bişey yapabilirsin
Nasıl pişiriyorsun tencere de miYok salça falan eklemedim hemen ekliuim bi salçalı su sarımsak bakalım inşallah olur
Ben sadece suyla pişiririmNasıl pişiriyorsun tencere de mi
Sen sadece suyla mı pişirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?