- 13 Ağustos 2024
- 2.484
- 6.855
- 73
Aslında yumuşatıcıyı son 20 dk kala koyunca son durulamada alıyor kokusu kalıyorValla bizim giristeki komsu teyzenin kapısının önünden gecerken yumusatıcı kokusu geliyo resmen binaya yayılıyo ne kullanıyosa ondan da aldım ama yok kokmuyo bide simdi kurutmaya atıyorum o tamamen alıyo kokuyo
Bu günler böyle oluyor feraceli. Havalar biraz daha ısınınca alır alır çıkarsın bebişi parkaDün
Sunumlu güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım
Nevresimleri değiştirdim
Çöpleri çıkardım
Bulaşık makinesini çalıştırdım,boşalttım
2 posta çamaşır makinaya attım
Çamaşırları çamaşırlığa serdim
Robot evi süpürdü
Yemek olarak
(Garnitürlü makarna salatası
Dondurucudan kıymalı Muska böreği)
.
Hem uykusuz hem iş yapıp hem hiç durmayan bir bebekle bide üstüne dışarı çıktım çocuk yokken yada bekarken olsa hiç bi güç beni dışarı çıkartamazdı ama bana şimdi şimdi lohusalık kafası geliyor çok bunalmıştım bu hafta evde takıldım kocamın peşine onun banka işleri vardı arabada otursam bile değişiklik olur olsun dedim
AdChoices
ADVERTISING
Denedim bende işe yaramadı bide sen deneDeneyelim
Benim makine zaten dedigin gibi 17 dakka kala alıyo yumusatıcıyı bazen durulamasını bile azaltıyorum 2 3 4 te oluyo 1e getiriyorum ama yokAslında yumuşatıcıyı son 20 dk kala koyunca son durulamada alıyor kokusu kalıyor
Çıkabildikce cık evde de durmuyo nasıl olsa de en azından hava alırsın sana degisiklik olurDün
Sunumlu güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım
Nevresimleri değiştirdim
Çöpleri çıkardım
Bulaşık makinesini çalıştırdım,boşalttım
2 posta çamaşır makinaya attım
Çamaşırları çamaşırlığa serdim
Robot evi süpürdü
Yemek olarak
(Garnitürlü makarna salatası
Dondurucudan kıymalı Muska böreği)
.
Hem uykusuz hem iş yapıp hem hiç durmayan bir bebekle bide üstüne dışarı çıktım çocuk yokken yada bekarken olsa hiç bi güç beni dışarı çıkartamazdı ama bana şimdi şimdi lohusalık kafası geliyor çok bunalmıştım bu hafta evde takıldım kocamın peşine onun banka işleri vardı arabada otursam bile değişiklik olur olsun dedim
AdChoices
ADVERTISING
Kreşte sabahcı olsun inşallahGünaydın kızlarr
Mete erken uyanma işini abarttı 6.20 gece uyandı bugün. Abiside 10 dakka sonra kalktı ondan bi insan neden o saatte uyanır ki neden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?