Allah şifa versin ailesine bağışlasın ablagünaydın , hayırlı sabahlar
kaynımın durumu iyi değil dün beynine pıhtı atmış , hastaneye gittik sadece eşim girebildi yanına
doktorlar ümit vermiyo gece 2 ye doğru geldik hastaneden bugün daha bi haber yok
Geçmiş olsun Allah Allah şifa versin aynı süreci yaşamış biri olarak kolaylıkla atlatmanızı diliyorumHayırlı akşamlar herkese
Toplu alıntıyı beceremiyorum.
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun
Biraz ağrısı var ama çok şükür ameliyat iyi geçmiş. Patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz tekrar.
2.süreç de tamamlandı. Hayırlısıyla son düzlükteyiz
Çok şükür canım insallah sonuclarıda temiz cıkarHayırlı akşamlar herkese
Toplu alıntıyı beceremiyorum.
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun
Biraz ağrısı var ama çok şükür ameliyat iyi geçmiş. Patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz tekrar.
2.süreç de tamamlandı. Hayırlısıyla son düzlükteyiz
Burcu ne kocanın benim kocamda hep haklıKesmeyin konuşun lütfen
Bak akşam bende gıcık oldum zar zor konuştum hoşlanmadığım davranışlarını söyledim sonuç olarak ne dedi
Ben haklıyım dedi
Geçen gün instagramda bir video vardı erkeklerin burcu ne olursa olsun yükselen burcu öküz diyeÇok şükür canım insallah sonuclarıda temiz cıkar
Burcu ne kocanın benim kocamda hep haklı
Ahahha ne kadar dogruGeçen gün instagramda bir video vardı erkeklerin burcu ne olursa olsun yükselen burcu öküz diye
Neyse geçti sinirimBende söylemembenimki bilmiyor ay gerçekten yani %80 ini bilmiyor. Ve asla küsmez o
Erkekler haksızım der mi kiTövbe yarabbimama benimkinin de huyu öyle. Bilinçli gibi değil ama hiç haksız olduğunu kabul etmiyor 7 senede bunu yeni anladım fark ettim geçen. Haksızım dediğini hiç duymadım sanırım
Yani direkt demese bile. Bişey oluyor mesela benle bi bağlantısını buluyor ben yapmışım gibi. Geçenlerde dedim hiç mi benim suçum ben haksızım demezsin ya pes dedim. Her şey benim hatam doğru dedimErkekler haksızım der mi ki
Neyse sakin ol kız. Yazışında bi sinir hissettimYani direkt demese bile. Bişey oluyor mesela benle bi bağlantısını buluyor ben yapmışım gibi. Geçenlerde dedim hiç mi benim suçum ben haksızım demezsin ya pes dedim. Her şey benim hatam doğru dedim
Boşver hergün çalışkan oluyoruz da ne oluyorBu günlerde pek bir tembelim
BendeBu günlerde pek bir tembelim
Ahahahah evet başka şeye sinirliydim bak şimdi bu geldi aklımaNeyse sakin ol kız. Yazışında bi sinir hissettim
Bende kesintilerden nefret ediyorum. Su, elektrik ikisi de gidince gelene kadar beklemek eziyet resmen.Aksam 5 gibi sular bi gitti daha gelecek uyumustum Mete kalktı aklıma geldi baktım yine yok sular insallah sabaha gelmis olur. Bu ne sacma bi is bu kadar saat su mu gider. Aksam bulasıgını cayı arıtmadaki suyla hallettim hadi bide kvdeler vardı. Çaydan sonraki bulasık duruyo tepsi borcam yıkanacak duruyo gözümde büyüyo resmen
İnşallah tez zamanda iyileşir ya çok üzüldümBugün
kuruyan çamaşırları katladım
robot evi süpürdü
bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
evin tozunu aldım
banyo lavabo ve aynasını sildim
akşam yemeği yaptım
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım
Ocağı sildim
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendimnolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı
YayÇok şükür canım insallah sonuclarıda temiz cıkar
Burcu ne kocanın benim kocamda hep haklı
Çalışma falan mı var niye kestiler kiAksam 5 gibi sular bi gitti daha gelecek uyumustum Mete kalktı aklıma geldi baktım yine yok sular insallah sabaha gelmis olur. Bu ne sacma bi is bu kadar saat su mu gider. Aksam bulasıgını cayı arıtmadaki suyla hallettim hadi bide kvdeler vardı. Çaydan sonraki bulasık duruyo tepsi borcam yıkanacak duruyo gözümde büyüyo resmen
Ah canım yaa kendini neden suçluyorsunBugün
kuruyan çamaşırları katladım
robot evi süpürdü
bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
evin tozunu aldım
banyo lavabo ve aynasını sildim
akşam yemeği yaptım
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım
Ocağı sildim
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendimnolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?