Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün iş yapasım yok 😏
Eşim işe gitti bnde tekim öğlen yemeğini yedim şimdi ise çay demledim yanına küçük tuzlu atıştırmalık kurabiye yapmıştım bir de kahve yanı için tarçınlı kurabiye yapmıştım çayla yiyecem 😊
Keyfine bak bugunde böyle olsun her günde is yapmayalım 🫠
Bende bi yemek yaptım öyle bi evi süpürdüm yalandan.
Mete gece altına kaçırdıgı icin mecbur bidr çamaşır attım makineye

Nasıl pişiriyorsun tencere de mi
Sen sadece suyla mı pişirirsin
Evet tencerede sadece su ve zeytinyağ gezdiriyorum ğzerine öyle yapıyodum. Ama şimdi salca ekledim ğzerine sanki bastırdı gibi kokuyı bakalım yerkende bastırır inşallah😅

Keyfine bak bugunde böyle olsun her günde is yapmayalım 🫠
Bende bi yemek yaptım öyle bi evi süpürdüm yalandan.
Mete gece altına kaçırdıgı icin mecbur bidr çamaşır attım makineye
Aynen 2 kişiyiz ev pek kirlenmiyor ama ben sürekli yapıyorum eşim bile kızıyor kendini çok yorma diye ama dayanmıyorum yapıyorum ☺️

Evet tencerede sadece su ve zeytinyağ gezdiriyorum ğzerine öyle yapıyodum. Ama şimdi salca ekledim ğzerine sanki bastırdı gibi kokuyı bakalım yerkende bastırır inşallah😅
Baharat falan eklediysen kokusunu alır bence 👍 aman birşey olmaz yabancı değiller ☺️

Kızlarr fikirlerinize ihtiyacım varr🫠
Akşam kayınvalidemler gelcek yemeğe davet ettim. Dondurucuda dolma biberle dolma yapıyorumda. Biberler buzlanmıştı cok neden anlamadım. Koydum ocağa cok dolap kokusu var. Kokuyu giderebilmek için bir çözüm varmı bildiğiniz?
Napsam dolmayı bize yarın için bıraksamda başka bişeumi yapsam
Dondurucu değilde diğer dolapta uzun süre kalınca kokuyor evet ama bunun bi çözümü var mı hiç bilmiyorum ya

Annemdeydim dünden beri sıkıldım cidden insan evini özlüyor.
Eve geldim.
🎗Bulaşık makinası doluydu hemen onu boşalttım.
🎗Filtresini yıkadım, beyaz sirke ve karbonat döküp tekrar çalıştırdım.
🎗Bari işe yarasın diye ocağın demirlerini koydum 😀
🎗Ocağı, davlumbazı, davlumbazın sağı ve solundaki dolapları güzelce sildim.
🎗Ocağın arkasına gelen ara fayansı sildim.
🎗Buz dolabımın içini güzelce temizleyip düzenledim.
🎗Akşam eşimin arkadaşının bebeği oldu ona göz aydına gidecez, sağolsun annem börek yaptı, onu dilimleyip götüreceğim kaba koydum.
🎗Tepsisini yıkadım.
🎗Tezgahı sildim çıktım.
🎗Çamaşır makinasına çamaşır attım.
🤺Birazdan onu kurutmaya atcam. İnşallah bi kaç parçada ütü yaparsam benden iyisi yok :)

Aynen 2 kişiyiz ev pek kirlenmiyor ama ben sürekli yapıyorum eşim bile kızıyor kendini çok yorma diye ama dayanmıyorum yapıyorum ☺️
İnsan sıkılıyo iş cıkarıyo kendine ama bende sözde evde cocuklar olmayınca otururum diyorum ama evde sunu yapıyım bunu hallediyim onlar varken yapamam diyip yine iş yapıyorum 🙈

Benim oglanda 6 bucuktw kalktı bugun öğlen uykusuda yok. Aksam 8de yatırdım sabah erken kalkma diyorum kalkcam diyo🥲

Patlıcana tavuk cok yakısıyo ya etten kıymadan daha cok

Geçmiş olsun abla Allah şifa versin

Benimde deterjan kokusu kalmıyo ya yumusatıcıda öyle senin makinenin markası ne
😅 kac yasinda ah ne zaman düzelir bu uykular

İnsan sıkılıyo iş cıkarıyo kendine ama bende sözde evde cocuklar olmayınca otururum diyorum ama evde sunu yapıyım bunu hallediyim onlar varken yapamam diyip yine iş yapıyorum 🙈
Sende haklısın çocuklar evde olunca iş de yapılmıyor yeğenlerimden biliyorum 😄
Senin çocuklar kaç yaşındaydı

Back
X