Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba iyi akşamlar
Hoca ne demiş benim dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın.
Yatak odası temizliği yapmadım.
Cumartesi sabah, bir yakınımızın aile meselesinin içinde bulduk kendimizi.
Karı koca ailevi problem.
Bizden destek istediler.
2 gündür onlarla gidiş geliş konuşmalar tartışmalar vs

Evde durmadım/dursam da yapamadım.
Kafamız doldu.
Olmadı yani.

Belki yarın yaparım.
Enerji, moral olmayınca olmadı.

Öyle bende durumlar.
Sizleri de okumadım.
Yapanların ellerine sağlık.
Yapmayanların da canlarına

İkindi de oğlumu parka götürdüm
Dönüşü markete uğradık
Gelince soslu tavuk ve bulgur pilavı yaptım
Salata ve cacık da yaptım
Yemek sonrası mutfağı temizledim
Bulaşık m boşalttım yerleştirdim
Kirlileri koydum
Çay demledim
Eşim market alışverişi yapıp geldi onları yerleştirdim
Şimdi çay içerim
Ütüye bi türlü sıra gelmiyor

Bugün
Kahvaltı hazırladım
Yatağımızı topladım
1 posta çamaşır yıkadım
Kuruyan çamaşırları katladım
Tavuk sosladım,köfte yaptım dondurucuya attım(hafta içi kolaylık olsun diye)
Tost makinesini detaylı temizledim
Eşim balkonu yıkadı
Yorgan Dolap içini düzenledim
Akşam yemeği
Tavuk suyu çorbası
Garnitürlü makarna salatası
Salata
Yarın ki yemeği yaptım kereviz yemeği
.
Bugün o kadar iş yaptım ki yazmadığımda vardır bebeğim ilk defa gün içinde uyudu bu kadar grip oldu sanırım bende işe verdim kendimi çok yordum ama sırtım belim çok ağrıyor
Gözleri çok çapaklanıyordu sanki artık şişmeyede başladı kayınvalidem sütünü sür falan dedi ama bilemedim doktora da gideceğim bilginiz var mı

Sadece çapaklanma mı var? Ben olsam sütü sürmem. Doktor diyor ki sürülebilir ama göğüs ucunda ufak bişey var enfeksiyon tarzı sıkıntı. Riske atmam şahsen konu göz olunca

Sadece çapaklanma mı var? Ben olsam sütü sürmem. Doktor diyor ki sürülebilir ama göğüs ucunda ufak bişey var enfeksiyon tarzı sıkıntı. Riske atmam şahsen konu göz olunca
Evet ama artık çapaklandıkça bende pamukla sildikçe kızarmaya şişmeye başladı gözleri gözlerinin kenarı kızardı onlara sütümü sürdüm geçti ama göz kapağına cesaret edemedim

Evet ama artık çapaklandıkça bende pamukla sildikçe kızarmaya şişmeye başladı gözleri gözlerinin kenarı kızardı onlara sütümü sürdüm geçti ama göz kapağına cesaret edemedim
Geçmiş olsun benim yeğenimde de çapaklanma oldu doktor damla verdi onu kullanıyorlar, sert şekilde silmişsen ondan kızarmış olabilir

Sütün sürülmesini doktorlar önermiyo sürme bence. Doktora götür çok fazlaysa geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…