Doğurun bi dahaNiye len napacam ev zaten eşya kaynıyor
Benim oglanda 6 bucuktw kalktı bugun öğlen uykusuda yok. Aksam 8de yatırdım sabah erken kalkma diyorum kalkcam diyoBebem sabah 6.30 da uyandi simdi uyudu evin altı üstüne gelmiş durumda aslında dün baya temizlik yaptim ama nuye boyle oluyorkalkip yapmak için de hiç motivasyonum yok.. yapanları okuyorum insaallah biraz bana da ilham olur
Patlıcana tavuk cok yakısıyo ya etten kıymadan daha cokGeç kalktım akşamdan mutfak duruyordu topladım makineyi çalıştırdım
Kahvaltı hazırladım yedik topladım kenara.
Kuruyan çamaşırları topladım yenisini astım
Tavuklu musakka yaptım pişiyor
TEkrar mutfağı topluyorum şu an
Geçmiş olsun abla Allah şifa versinkaynım eşimin abisi kanser hastası 5 senedir tedavi görüyo daha öncede yazmışımdır,
yazın sarılık olmuştu bi türlü geçmiyo o yüzden kemoterapide veremiyolar , 5 gündür hastanede yatıyo eşi yanında
kan değerleri çok düşmüş 6 ünite kan vermişler onun yerinede kızılaya kan vermek gerekiyordu dün oğlum verdi 1 ünite
kalanınıda bulmuşlar herhalde ziyaret yasak ama akşam bi gidelim diyorum en azından eltimi görürüz hastanedeki insanın gözü yollarda oluyo ALLLAH şifalar versin herkese
Benimde deterjan kokusu kalmıyo ya yumusatıcıda öyle senin makinenin markası neBide böyle deterjan kokusu da kalmıyor yıkanınca falan ablam yıkıyor çamaşırlar da deterjan kokuyor mis gibi. Siyahları öyle de yapabilirim
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versinkaynım eşimin abisi kanser hastası 5 senedir tedavi görüyo daha öncede yazmışımdır,
yazın sarılık olmuştu bi türlü geçmiyo o yüzden kemoterapide veremiyolar , 5 gündür hastanede yatıyo eşi yanında
kan değerleri çok düşmüş 6 ünite kan vermişler onun yerinede kızılaya kan vermek gerekiyordu dün oğlum verdi 1 ünite
kalanınıda bulmuşlar herhalde ziyaret yasak ama akşam bi gidelim diyorum en azından eltimi görürüz hastanedeki insanın gözü yollarda oluyo ALLLAH şifalar versin herkese
Sağol canım paraylamı bilmiyorumGeçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
Kızılay'a bağış topluyorlar ama Kızılaydan kan lazım olunca para karşılığında veriyorlar öyle duymuştum
Sağolasın Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Sağolasın ilknurcumBenim oglanda 6 bucuktw kalktı bugun öğlen uykusuda yok. Aksam 8de yatırdım sabah erken kalkma diyorum kalkcam diyo
Patlıcana tavuk cok yakısıyo ya etten kıymadan daha cok
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin
Benimde deterjan kokusu kalmıyo ya yumusatıcıda öyle senin makinenin markası ne
Patlıcanı tavukla hiç denemedim tavuğu çok sevmemBenim oglanda 6 bucuktw kalktı bugun öğlen uykusuda yok. Aksam 8de yatırdım sabah erken kalkma diyorum kalkcam diyo
Bende, bu akşam renklileri attım makineye yeni aldığım bingo sıvıdan koydum büyük şişe 5 lt. Ölçü kapağı yok bende bi şu bardağı koydum çamaşır çoktu temiz yıkasın diye bi köpürdüBenim beyazlar kar gibi olurdu bi kere sıvı aldım sır mı neydi. Beyazların içine etti böyle yağlı gibi çıkıyordu çamaşırlar durulanmamış gibi yapış yapış bide değişik bi koku ter kokusu da değil çok kötüydü. Onu bıraktım ama renkleri de gitmiş oldu. Soda falan yapıyorum da yine biraz daha iyi. Yeni bi deterjan aldım ön yıkama yaptım onla sonunda deterjan kokusuyla çıktı beyazlar
Bende aşırı tavuk seven biri degiilim gögüs etini severim onla patlıcan yemegi yapıyorum taze ekmeklede öyle güzel yeniliyo kiPatlıcanı tavukla hiç denemedim tavuğu çok sevmem
Yok yok Allahım isteyene versinDoğurun bi daha
Siemens. Eskiden yumuşatıcı kullanırdım yine kalmazdı. Deterjanı çok koyuyorum yine kokmuyor. Ablam 1 kapak koyuyor bi kokar anlatamam sanki bi bidon dökmüş gibiBenim oglanda 6 bucuktw kalktı bugun öğlen uykusuda yok. Aksam 8de yatırdım sabah erken kalkma diyorum kalkcam diyo
Ben kendi kapağıyla çoksa 2 kapak azsa 1 kapak koyuyorumBende, bu akşam renklileri attım makineye yeni aldığım bingo sıvıdan koydum büyük şişe 5 lt. Ölçü kapağı yok bende bi şu bardağı koydum çamaşır çoktu temiz yıkasın diye bi köpürdü
Siyahlarda ekstra yumuşatıcı kullanıyorum yoksa güzel kokmuyor birde çamaşır fazla oluncada güzel kokmuyorBide böyle deterjan kokusu da kalmıyor yıkanınca falan ablam yıkıyor çamaşırlar da deterjan kokuyor mis gibi. Siyahları öyle de yapabilirim
Valla bizim giristeki komsu teyzenin kapısının önünden gecerken yumusatıcı kokusu geliyo resmen binaya yayılıyo ne kullanıyosa ondan da aldım ama yok kokmuyo bide simdi kurutmaya atıyorum o tamamen alıyo kokuyoSiemens. Eskiden yumuşatıcı kullanırdım yine kalmazdı. Deterjanı çok koyuyorum yine kokmuyor. Ablam 1 kapak koyuyor bi kokar anlatamam sanki bi bidon dökmüş gibi
Ne kullanıyormuş komşunValla bizim giristeki komsu teyzenin kapısının önünden gecerken yumusatıcı kokusu geliyo resmen binaya yayılıyo ne kullanıyosa ondan da aldım ama yok kokmuyo bide simdi kurutmaya atıyorum o tamamen alıyo kokuyo
Aynen kurutmada da kalmıyor. Kurutma toplarına esans falan damlatıyorlar da hiç denemedimValla bizim giristeki komsu teyzenin kapısının önünden gecerken yumusatıcı kokusu geliyo resmen binaya yayılıyo ne kullanıyosa ondan da aldım ama yok kokmuyo bide simdi kurutmaya atıyorum o tamamen alıyo kokuyo
Yumoşun pembesiNe kullanıyormuş komşun
Bende denemedim onu denesek mi acabaAynen kurutmada da kalmıyor. Kurutma toplarına esans falan damlatıyorlar da hiç denemedim
60 derecede yıkayıp 800 devirde çalışınca koku kalıyor benim makinede deJES bulmuştu güzel kokan çamaşırın sırrını
DeneyelimYumoşun pembesi
Bende denemedim onu denesek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?