- 30 Ocak 2015
- 19.135
- 23.941
- 598
- 29
Keyfine bak bugunde böyle olsun her günde is yapmayalımBugün iş yapasım yok
Eşim işe gitti bnde tekim öğlen yemeğini yedim şimdi ise çay demledim yanına küçük tuzlu atıştırmalık kurabiye yapmıştım bir de kahve yanı için tarçınlı kurabiye yapmıştım çayla yiyecem
Ben salçalı suyla pişiririm. Tek suyla yapıncs cok renksiz olmaz mıBen sadece suyla pişiririm
Evet tencerede sadece su ve zeytinyağ gezdiriyorum ğzerine öyle yapıyodum. Ama şimdi salca ekledim ğzerine sanki bastırdı gibi kokuyı bakalım yerkende bastırır inşallahNasıl pişiriyorsun tencere de mi
Sen sadece suyla mı pişirirsin
Aynen 2 kişiyiz ev pek kirlenmiyor ama ben sürekli yapıyorum eşim bile kızıyor kendini çok yorma diye ama dayanmıyorum yapıyorumKeyfine bak bugunde böyle olsun her günde is yapmayalım
Bende bi yemek yaptım öyle bi evi süpürdüm yalandan.
Mete gece altına kaçırdıgı icin mecbur bidr çamaşır attım makineye
Baharat falan eklediysen kokusunu alır benceEvet tencerede sadece su ve zeytinyağ gezdiriyorum ğzerine öyle yapıyodum. Ama şimdi salca ekledim ğzerine sanki bastırdı gibi kokuyı bakalım yerkende bastırır inşallah
Bende salçalı suyla pişiririm, suyla hiç yapmadimBen salçalı suyla pişiririm. Tek suyla yapıncs cok renksiz olmaz mı
Dondurucu değilde diğer dolapta uzun süre kalınca kokuyor evet ama bunun bi çözümü var mı hiç bilmiyorum yaKızlarr fikirlerinize ihtiyacım varr
Akşam kayınvalidemler gelcek yemeğe davet ettim. Dondurucuda dolma biberle dolma yapıyorumda. Biberler buzlanmıştı cok neden anlamadım. Koydum ocağa cok dolap kokusu var. Kokuyu giderebilmek için bir çözüm varmı bildiğiniz?
Napsam dolmayı bize yarın için bıraksamda başka bişeumi yapsam
Salçasız güzel oluyor mu yaBen sadece suyla pişiririm
İnsan sıkılıyo iş cıkarıyo kendine ama bende sözde evde cocuklar olmayınca otururum diyorum ama evde sunu yapıyım bunu hallediyim onlar varken yapamam diyip yine iş yapıyorumAynen 2 kişiyiz ev pek kirlenmiyor ama ben sürekli yapıyorum eşim bile kızıyor kendini çok yorma diye ama dayanmıyorum yapıyorum
Benim oglanda 6 bucuktw kalktı bugun öğlen uykusuda yok. Aksam 8de yatırdım sabah erken kalkma diyorum kalkcam diyo
Patlıcana tavuk cok yakısıyo ya etten kıymadan daha cok
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin
Benimde deterjan kokusu kalmıyo ya yumusatıcıda öyle senin makinenin markası ne
4 yasında büyük olanda 9 yaşında oda 7 7 bucuk en gec 8de kalkar ama büyük iste zararı yokkac yasinda ah ne zaman düzelir bu uykular
Sende haklısın çocuklar evde olunca iş de yapılmıyor yeğenlerimden biliyorumİnsan sıkılıyo iş cıkarıyo kendine ama bende sözde evde cocuklar olmayınca otururum diyorum ama evde sunu yapıyım bunu hallediyim onlar varken yapamam diyip yine iş yapıyorum
Büyük 9 kücük 4 yaşında canım. Yapsanda yaptıgın anlaşılmıyoSende haklısın çocuklar evde olunca iş de yapılmıyor yeğenlerimden biliyorum
Senin çocuklar kaç yaşındaydı
Ahh yazmışsın4 yasında büyük olanda 9 yaşında oda 7 7 bucuk en gec 8de kalkar ama büyük iste zararı yok
Aman boşver anın tadını çıkarınBüyük 9 kücük 4 yaşında canım. Yapsanda yaptıgın anlaşılmıyo
Senin canın sağolsun boşver amaann
Evet haklısın zaten artık öyle çok aşırı büyük temizlikler yapasım gelmiyo günlük evi kurtaracak şeyler yetiyoAman boşver anın tadını çıkarınev işi zaten nankördür yapsan da bitmiyor
Bende yapmadım hocam ufak çaplı sinir krizleri geçirmiş olabilirimSenin canın sağolsun boşver amaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?