Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatak odasını havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı, kurutmada
Küçük banyo wc ve lavabo yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Ahsene ve kendime kahvaltı hazırladım topladım, elde yıkanacakları yıkadım

Bingo sıvıyı 1 senedir falan kullanıyorum yok ondan da memnun kalmadım ben. Yani çok çok iyi diyemem benim için orta seviyede kaldı
Beyazlar içinde tozunu kullanıyorum renkli ve siyahlar için sıvısını memnunum bebek camasirlarinda da ekstra leke cikarici ve dogal deterjan kullaniyorum. Boykot olan markalarla arada fark varsa kiyas yapamam ben hiç diğer markaları kullanmadım hep boykotu onlar bizim evde.

Beyazlarda toz kullanıyorum bende. Daha önce perwol de kullandım hiç farkı yok bence. Perwol un adı var güya

Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını süpürdüm
Yastıkları komple yerdeydi onları yerleştirdim

Tavuklu musakka nasılmış

Evet 2018 de

Bingo alcam bende. Başta toz kullanıyordum siyahların rengi atmıştı sıvıya geçmiştim onun için. Senelerdir sıvı kullanıyordum ama yok temiz yıkamıyor bence
Ben beyaz ve renkli çamaşırlarda bingonun tozunu kullanıyorum sadece siyah camasirlarda bingo sıvı kullanıyorum canim
Siyahlarda dedigin gibi renk atması oluyor toz deterjanla

Bingonun sıvısından memnunum tabiki lekelerde her sıvı gibi iyi değil.
A101 de abc nin sıvısı var oda iyi fiyatı uygun.

Lekeli değil de mesela terleme de falan çok çıkıyor çamaşır onunda temizlenmesine yetiyor sıvılar.

Beyazlara ayrıca sabun soda leke çıkarıcı falan lazım

evi havalandırdım
yatakları topladım
bukulmus çamaşırları yerleştirdim
çocuk odasını topladım
fazla oyuncakları kaldırdım donusumlu cikarmak icin
çocuk odasinin yerlerini sildim
kahvaltıyı topladım
bulaşıkları makineye dizdim
Tezgahın üstünü temizledim
oturma odasını topladım
Mutfağı süpürdüm
kızımın öğle yemeğini hazırladım uyandı yedirdim
Camasir makineye atacağım ve oturma odasını robota supurtecegim

Odaları havalandırdım
Yatağı topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ocak aspiratör fırın temizledim
Buzdolabının kapağını sildim
Mutfakta rafım var onu temizledim
Tezgah arasını çamaşır suyuyla temizledim
Çamaşır katladım
Küçük banyoyu temizledim
Kahve içiyorum
Evi üstten süpürürüm kablosuzla kahvem bitince

kaynım eşimin abisi kanser hastası 5 senedir tedavi görüyo daha öncede yazmışımdır,
yazın sarılık olmuştu bi türlü geçmiyo o yüzden kemoterapide veremiyolar , 5 gündür hastanede yatıyo eşi yanında
kan değerleri çok düşmüş 6 ünite kan vermişler onun yerinede kızılaya kan vermek gerekiyordu dün oğlum verdi 1 ünite
kalanınıda bulmuşlar herhalde ziyaret yasak ama akşam bi gidelim diyorum en azından eltimi görürüz hastanedeki insanın gözü yollarda oluyo ALLLAH şifalar versin herkese

yarında beykoza kahvaltıya davetliyiz, eşimin amca gelini aradı oraya gidicez inşallah bayramda gitmemiştik eşim götürmedi yani şimdi onlar arayınca bişe diyemiyo taze çekilmiş türk kahvesi ve çikolata gibi bişeyler alıyım diyorum oraya götürmek için normalde evde kurabiye kek gibi bişeyler yaparım ama bu sefer işlerimi yapıyım akşamdan diyorum ,

zaten hava yağmurlu bahçeye gidemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…