- 20 Mayıs 2024
- 849
- 4.527
- 28
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamandakaynım eşimin abisi kanser hastası 5 senedir tedavi görüyo daha öncede yazmışımdır,
yazın sarılık olmuştu bi türlü geçmiyo o yüzden kemoterapide veremiyolar , 5 gündür hastanede yatıyo eşi yanında
kan değerleri çok düşmüş 6 ünite kan vermişler onun yerinede kızılaya kan vermek gerekiyordu dün oğlum verdi 1 ünite
kalanınıda bulmuşlar herhalde ziyaret yasak ama akşam bi gidelim diyorum en azından eltimi görürüz hastanedeki insanın gözü yollarda oluyo ALLLAH şifalar versin herkese
Allah şifa versin inşallah ablakaynım eşimin abisi kanser hastası 5 senedir tedavi görüyo daha öncede yazmışımdır,
yazın sarılık olmuştu bi türlü geçmiyo o yüzden kemoterapide veremiyolar , 5 gündür hastanede yatıyo eşi yanında
kan değerleri çok düşmüş 6 ünite kan vermişler onun yerinede kızılaya kan vermek gerekiyordu dün oğlum verdi 1 ünite
kalanınıda bulmuşlar herhalde ziyaret yasak ama akşam bi gidelim diyorum en azından eltimi görürüz hastanedeki insanın gözü yollarda oluyo ALLLAH şifalar versin herkese
Haa patlıcanlı olan. Ya ben musakka diyince niyeyse lahana sanıyorum hepKıyma yerine tavuk pişiri koyuyorum en üstüne
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda
sağolun kızlar Allah razı olsunAllah şifa versin inşallah abla
Kapuska oHaa patlıcanlı olan. Ya ben musakka diyince niyeyse lahana sanıyorum hep
Bide böyle deterjan kokusu da kalmıyor yıkanınca falan ablam yıkıyor çamaşırlar da deterjan kokuyor mis gibi. Siyahları öyle de yapabilirimBen beyaz ve renkli çamaşırlarda bingonun tozunu kullanıyorum sadece siyah camasirlarda bingo sıvı kullanıyorum canim
Siyahlarda dedigin gibi renk atması oluyor toz deterjanla
Benim beyazlar kar gibi olurdu bi kere sıvı aldım sır mı neydi. Beyazların içine etti böyle yağlı gibi çıkıyordu çamaşırlar durulanmamış gibi yapış yapış bide değişik bi koku ter kokusu da değil çok kötüydü. Onu bıraktım ama renkleri de gitmiş oldu. Soda falan yapıyorum da yine biraz daha iyi. Yeni bi deterjan aldım ön yıkama yaptım onla sonunda deterjan kokusuyla çıktı beyazlarBingonun sıvısından memnunum tabiki lekelerde her sıvı gibi iyi değil.
A101 de abc nin sıvısı var oda iyi fiyatı uygun.
Lekeli değil de mesela terleme de falan çok çıkıyor çamaşır onunda temizlenmesine yetiyor sıvılar.
Beyazlara ayrıca sabun soda leke çıkarıcı falan lazım
Allahım şifa versin inşallah ablakaynım eşimin abisi kanser hastası 5 senedir tedavi görüyo daha öncede yazmışımdır,
sabun tozuda koyuyorum benBenim beyazlar kar gibi olurdu bi kere sıvı aldım sır mı neydi. Beyazların içine etti böyle yağlı gibi çıkıyordu çamaşırlar durulanmamış gibi yapış yapış bide değişik bi koku ter kokusu da değil çok kötüydü. Onu bıraktım ama renkleri de gitmiş oldu. Soda falan yapıyorum da yine biraz daha iyi. Yeni bi deterjan aldım ön yıkama yaptım onla sonunda deterjan kokusuyla çıktı beyazlar
amin canım sağolAllahım şifa versin inşallah abla
Deneyebilirim aslında onu da. Valla bi ara geldiler bana hepsini çöpe atacaktım yani. İğrenç bi koku çekmeceyi açınca falan. Havlularda aynı öyleydisabun tozuda koyuyorum ben
HajahahahKapuska o
2.çocuğa mı saklıyonAhsenin yıkadım
Banyoyu yıkadım
Ahsenin korbell i yıkadım kaldırdım
15 dk tempolu yürüyüş yaptım
Yoh satacam dolaba koyup2.çocuğa mı saklıyon
Kız dur satmaYoh satacam dolaba koyup
Niye len napacam ev zaten eşya kaynıyorKız dur satma
Geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallahkaynım eşimin abisi kanser hastası 5 senedir tedavi görüyo daha öncede yazmışımdır,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?