Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gönül tatlısı artık adı
Aa güzel oldu bak
dün bende mantı yaptım birde patlıcan musakka
Eline sağlık abla tabi benimki hazırdı marketten almıştık ama pelmeni mantı mı neydi güzeldi beğendik
kızıda çizgi film heidi vardı ona benzemiş swett benzemiş baya
bu uygulamayı telefonamı indirdin gönül
Evet abla chgpt diye bi uygulama ama çok kapsamlı ne istersen yazabilirsin
Sağlıklı yaşam diyetisyen psikolog ne bileyim aklına gelebilecek her şey ben bugünden itibaren kalori hesabı yaparak ilerlicem mesela
Vardır vardır benimde 7 olacak yazın
2018 de mi evlendiniz sizde bende 2018
Benim bekliyo mesela suan
Benimde bi posta var
Ben Bingo kullanıyorum canım sıvı pek kullanmadım belki bi iki sefer dir evlilik hayatım boyunca
Eki Görüntüle 3574968

Dikkat
Cumartesi - Pazar için yatak odalarımızı, bilhassa yatak başlığımızı temizliyorum. Mis gibi ediyoruz.
Haberiniz olsun.
Vay ben görmedim vay ben okumadım demeyiniz.
Ayy özelden sonra arkadaşıma gezmeye gidicem ama bi ilham geldi şuan
@papatyamm ablam ellerine sağlık çok güzel oldu Ahsen hanımın yeleği
Eki Görüntüle 3574985
Ayy maşallah canım ellerine sağlık papatya ablanın
Ama nasıl oldu güzel olmadı mı Allah için söyle

Evet 2018 de

Bingo alcam bende. Başta toz kullanıyordum siyahların rengi atmıştı sıvıya geçmiştim onun için. Senelerdir sıvı kullanıyordum ama yok temiz yıkamıyor bence

Evet 2018 de

Bingo alcam bende. Başta toz kullanıyordum siyahların rengi atmıştı sıvıya geçmiştim onun için. Senelerdir sıvı kullanıyordum ama yok temiz yıkamıyor bence

Evet 2018 de

Bende bingo sivi kullanıyorum ama temiz yıkıyor hic problem yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…