- 2 Ağustos 2013
- 36.809
- 118.280
- 798
Yaa ne güzel çok yakınsınız o zamanAy bizde de sular yok ya.
Anneme geldim hemen. Sağolsun o da kahvaltı hazırlayım dedim. Eşim evdeydigeldiğimden haberi de yok uyuyordu
Evet karşı binada ☺Yaa ne güzel çok yakınsınız o zaman
Evet ya 1 yıl öncesine kadar çok uzaktık. Çocuklarsan daha ben yalnız kaldım diye buraya taşındık :)Ne güzel
Arkadan bağırıyor hissi verdiEki Görüntüle 3574968
Dikkat
Cumartesi - Pazar için yatak odalarımızı, bilhassa yatak başlığımızı temizliyorum. Mis gibi ediyoruz.
Haberiniz olsun.
Vay ben görmedim vay ben okumadım demeyiniz.
Aa güzel oldu bakGönül tatlısı artık adı
Eline sağlık abla tabi benimki hazırdı marketten almıştık ama pelmeni mantı mı neydi güzeldi beğendikdün bende mantı yaptım birde patlıcan musakka
Evet abla chgpt diye bi uygulama ama çok kapsamlı ne istersen yazabilirsinkızıda çizgi film heidi vardı ona benzemiş swett benzemiş baya
bu uygulamayı telefonamı indirdin gönül
2018 de mi evlendiniz sizdeVardır vardır benimde 7 olacak yazın
Benimde bi posta varBenim bekliyo mesela suan
Ben Bingo kullanıyorum canım sıvı pek kullanmadım belki bi iki sefer dir evlilik hayatım boyuncaToz deterjan kullanıp memnun kaldığınız marka var mı boykot olmayan? Toza geçicem ben ya makine mi iyi yıkamıyor sıvı deterjan mı bilmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum sonuçtan. Makine yeni bakıma gitti parçaları değişti ama bilmiyorum deterjan olabilir
Ayy özelden sonra arkadaşıma gezmeye gidicem ama bi ilham geldi şuanEki Görüntüle 3574968
Dikkat
Cumartesi - Pazar için yatak odalarımızı, bilhassa yatak başlığımızı temizliyorum. Mis gibi ediyoruz.
Haberiniz olsun.
Vay ben görmedim vay ben okumadım demeyiniz.
Ayy maşallah canım ellerine sağlık papatya ablanın
Ama nasıl oldu güzel olmadı mı Allah için söyleYemek yendikten sonra;
Bulaşık makinasıno boşalttım.
Elde yıkanacakları yıkadım.
Diğerlerini makinaya koydum.
Ocağı sildim.
Yarın kv'ye misafie gelecekmiş ona gönül tatlısı yaptım Gonulmeyvesi
Kremasını yaptım.
Sonra mutfağı tekrar topladım.
Çayı demledim çıktım. ..
Evet 2018 deAa güzel oldu bak
Eline sağlık abla tabi benimki hazırdı marketten almıştık ama pelmeni mantı mı neydi güzeldi beğendik
Evet abla chgpt diye bi uygulama ama çok kapsamlı ne istersen yazabilirsin
Sağlıklı yaşam diyetisyen psikolog ne bileyim aklına gelebilecek her şey ben bugünden itibaren kalori hesabı yaparak ilerlicem mesela
2018 de mi evlendiniz sizdebende 2018
Benimde bi posta var
Ben Bingo kullanıyorum canım sıvı pek kullanmadım belki bi iki sefer dir evlilik hayatım boyunca
Ayy özelden sonra arkadaşıma gezmeye gidicem ama bi ilham geldi şuan
Ama nasıl oldu güzel olmadı mı Allah için söyle
Evet 2018 deAa güzel oldu bak
Eline sağlık abla tabi benimki hazırdı marketten almıştık ama pelmeni mantı mı neydi güzeldi beğendik
Evet abla chgpt diye bi uygulama ama çok kapsamlı ne istersen yazabilirsin
Sağlıklı yaşam diyetisyen psikolog ne bileyim aklına gelebilecek her şey ben bugünden itibaren kalori hesabı yaparak ilerlicem mesela
2018 de mi evlendiniz sizdebende 2018
Benimde bi posta var
Ben Bingo kullanıyorum canım sıvı pek kullanmadım belki bi iki sefer dir evlilik hayatım boyunca
Ayy özelden sonra arkadaşıma gezmeye gidicem ama bi ilham geldi şuan
Ama nasıl oldu güzel olmadı mı Allah için söyle
Bende farketmiştim iyi yıkamadığını toz deterjan daha güzel temizliyorEvet 2018 de
Bingo alcam bende. Başta toz kullanıyordum siyahların rengi atmıştı sıvıya geçmiştim onun için. Senelerdir sıvı kullanıyordum ama yok temiz yıkamıyor bence
Bende bingo sivi kullanıyorum ama temiz yıkıyor hic problem yaşamadımEvet 2018 de
Bingo alcam bende. Başta toz kullanıyordum siyahların rengi atmıştı sıvıya geçmiştim onun için. Senelerdir sıvı kullanıyordum ama yok temiz yıkamıyor bence
Benim gelmem lazım gelmek zorundayimHerkese güzel haftasonları diliyorum
Eşime ve oğluma kahvaltı hazırlaıdm️
krep ve melemen yaptım️ mutfak şuan dağınık baya
Hızlı bir temizlik yapmam lazım
maratona gelen varmı
Eki Görüntüle 3575267
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?