- 13 Mart 2019
- 15.332
- 57.949
- 598
İyi doğmuş canım nice güzel yıllarınız olsunBugün benim çiçeğimin doğum günüydü
Yatakları topladım, yastık kılıflarını değiştirdim.
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım. Ebeveyn banyosunu temizledim
Gelen kargoları açtım, yerleştirdim.
Kızımın odasını topladım, süpürdüm, sildim, karaladığı duvarları sildim, dolap kapaklarını ve yüzeylerini sildim.
Çamaşır yıkadım, serdim. Ütü odasını düzenledim.
Banyoyu ve tuvaleti temizledim, köpükledim. El yıkama lavabolarını ovaladım, dolapların içini düzenledim, sildim.
Salonu süpürdüm, sildim, kızımın doğum günü için masayı hazırladım. Süsleri yerleştirdim, sunumlukları koydum.
Oturma odasını topladım, koltukların lekelerini sildim, yerleri silip süpürdüm, toz aldım.
Koridorları süpürdüm, yüklüğü sildim, vestiyeri düzenledim, çelik kapıyı sildim.
Yerlerini süpürdüm, sildim. Mama sandalyesini temizledim, misledim.
Balkonu yıkadım, balkon takımını süpürdüm, masasını sildim.
Kızımı yıkadım, giydirdim
Ütülerimizi yaptım.
Annem geldi, kurabiye yaptı. Mutfağı temizledi.
2 çeşit ikram da kayinvalidem getirdi. Her şey çok güzeldi.
Mutfağı topladık, kalan dağınıklığı yarın hallederim. Biraz boğazım ağrıyor
İyi ki doğmuş benim minik kuşum
Mutfak toplandıBugün
Kuruyan çamaşırları katladım
Akşam yemeği
Dünden nohut yemeği
Kuskus salatası yaptım
.
Uykusuzluktan kendime gelemiyorum ayakta zor durduğum için bi iş yapmadım evim iyice gözüme batıyor detaylı yapamıyorum hafta sonlarıda dışarda geçiyor
Yapılacak
Mutfak toplanacak bulaşık dolu
Bebeğimin kıyafetleri makineye atılacak
hayırlı sabahlar,
Abla dün kar yağdı, güneş açtı, esinti vardıhayırlı sabahlar,
penyez orda hava nasıl kar varmı ,bizim burda yağmurlu bugün yarın hava açarsa bahçeye gitmek istiyoruz bi türlü gidemedik ayva fidanım apartmanın bahçesinde duruyo çiçek açmış
evde olanlar uyuyodur penyezim , bu havada kalkıpta napçaklar bizde işi bırakınca uyuruz inşallah çok uyuyamıyorum ama yinede 9 - 9,30 a kadar uyurum herhaldeuyuyormusunuz huuuu
05.30 kalkış
sabah namazı kılındı
günlük okumaların bir kısmı yapıldı
işe geldim kahvaltı ettim
kahvemi içtim
biraz daha okuma yapıp işlerime başlarım
Herkese kolay gelsin bereketli verimli bir gün olması umuduyla
Hafta sonu, okul da yok. uyusun evdeki dostlar şifa olsun uykularıevde olanlar uyuyodur penyezim , bu havada kalkıpta napçaklar bizde işi bırakınca uyuruz inşallah çok uyuyamıyorum ama yinede 9 - 9,30 a kadar uyurum herhalde
bende işteyim şimdi kahvaltı yapıcam dışarda şırıl şırıl yağmur yağıyo çok şükür
sağol canım , bende cumartesi akşamları geç yatıyorum baya o yüzden 9 da falan kalkıyorum , ama misafirim gelicekse erken kalkarım yoksa işler yetişmiyoHafta sonu, okul da yok. uyusun evdeki dostlar şifa olsun uykuları
Evde de olsam uyumuyorum abla erken kalkıp işleri öğlene kadar bitirmeyi alışkanlık edindim. Gün daha verimli oluyor.
Hadi yap kahvaltını afiyet olsun
Uyuyorum bu ara ve sabahların kaybındayım penyezimHafta sonu, okul da yok. uyusun evdeki dostlar şifa olsun uykuları
Evde de olsam uyumuyorum abla erken kalkıp işleri öğlene kadar bitirmeyi alışkanlık edindim. Gün daha verimli oluyor.
Hadi yap kahvaltını afiyet olsun
Bu aralar ağrıların var senin bonusum uyuyup dinlenmek iyi gelir inşaAllahUyuyorum bu ara ve sabahların kaybındayım penyezim
Bu aralar ağrıların var senin bonusum uyuyup dinlenmek iyi gelir inşaAllah
Hep soğuk vurdu bizim burayı abla yaa dün gece - 4 du teyzem sabah mesaj atmış bahçede bişey kalmadı. Benimkileri de vurmuştur kesinhayırlı sabahlar,
penyez orda hava nasıl kar varmı ,bizim burda yağmurlu bugün yarın hava açarsa bahçeye gitmek istiyoruz bi türlü gidemedik ayva fidanım apartmanın bahçesinde duruyo çiçek açmış
Kokusu burnuma geldi çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?