ah canım geçmiş olsun ne oldu böyle herkes hasta Alalh ım şifalar versinSabah ahsen çok iyi uyandı sonra öksürmeye başladı öksürük baya kötüydü derinden. Hemen götürdüm doktora burnu gözü akıyordu dün dedim alerji dedi ateşi de oldu 39 larda 1 gün dedim o zaman alerji diyemem net dedi. Ben dedim rüzgarda kaldı geçen ondan oldu diye düşündüm baya ciğerine inmiş röntgen istedi zatürre değil dedi. Baya ilaç yazdı alerji ilacı da verdi bakalım inşallah düzelir hemen
Nice mutlu yaşlara inşallahkızlar bugün benim doğum günüm
1 yaş daha yaşlandık napalım zamanı durduramıyoruz , Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin herkese
Doğum günün kutlu olsun ablakızlar bugün benim doğum günüm
1 yaş daha yaşlandık napalım zamanı durduramıyoruz , Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin herkese
Antibiyotik mi kullanıyorsun bazı ilaçlar mide koruyucu olmadan içilmiyor mideyi çok rahatsız ediyorGünaydın kızlar
Hava buz gibi burda hafta sonu güneşliydi 20 dereceydi. Bugun kar yagmıs
Karnımın ağrısından uyuyamadım ictigim ilacın yan etkisiymis mahvetti beni.
sağol canım amin inşallahNice mutlu yaşlara inşallah
amin canım sağolasınDoğum günün kutlu olsun abla
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun
Nice senelere saglıklı mutlu yaşların olsun ablakızlar bugün benim doğum günüm
Yok abla. İdrar yolu enfeksiyonu olmusum toz bi ilacı var aksam onu icmistim mahvetti beniAntibiyotik mi kullanıyorsun bazı ilaçlar mide koruyucu olmadan içilmiyor mideyi çok rahatsız ediyor
sağolasın ilknurcumNice senelere saglıklı mutlu yaşların olsun abla
Yok abla. İdrar yolu enfeksiyonu olmusum toz bi ilacı var aksam onu icmistim mahvetti beni
Geçmiş olsun.
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelerekızlar bugün benim doğum günüm
Valla hiç hatırlayamadım uyandığımda aklımdaydıDeneyim canim
Senin rüya nasıldı hayır olsun diyelim
Bi bakayım iyileşince de yaptıralım olmadı yaAlerji testleri var da zaten hastayken yapılmıyor. Kolay kolay yapmıyo devlette randevu çok zor.
Bazı dr lar ağır griplerde veriyorlar çocuk büyük farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?