Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaptın mı pastayı
Sahura değişik ne yapabilirim diye düsünüyorım bende eşim için tabi ben yemem. Geçen kendime granola yapmıştım bayada şişirdi beni. Şöyle bisey
Yok yahuu 3 katlı yapamadım ama rulo pastaya ikna ettim çok acayip farklı bişey falan dedim ikna oldu

Harika görünüyor ben bu ara yememe hiç dikkat edemiyorum geçen ramazan da hiç değilse 2 kilo vermiştim

Yok yahuu 3 katlı yapamadım ama rulo pastaya ikna ettim çok acayip farklı bişey falan dedim ikna oldu

Harika görünüyor ben bu ara yememe hiç dikkat edemiyorum geçen ramazan da hiç değilse 2 kilo vermiştim
Evde ben sürekli yapsam pasta börek yerim yaptıklarından yiyosan ondan dikkat edemezsin. Bak bende Mete’ye kek yapcaktım bugun unuttum yârın yapıyımda yesinler.

Bugün mutfaktan çıkamadım pastaneci gibi oldum
Poğaça hamuru mayalanırken gelin tatlısı yaptım
Sonra poğaçalrı pişirdim 2 ölçü yaptığım için biraz uzun sürdü
Sonra bulaşık m. Doldurdum çalıştırdım️ Kalanları yıkadım
Evi bi dolandım topladım
Nevresimleri söktüm
Camları açtım havalandırdım (2. Kere)
Her yeri bi süpürdüm
Yemeği oğlumun sevdiği şeylere göre belirledim
Hamburger menü tabi ki
Köfteyi yoğurdum
Pandispanya hamurun yaptık oğlumla onu pişirdim
Saat 6 gibi eşim işten gelince tatlı ve poğaça paketledim götürdüm
Hava bir kötüydü gözümü açamadım resmen karla karışık yağmur 1 güne kış gelmiş resmen
Yakın mesafeydi bıraktım geldim hemen️ eşime patates soyarmısın demiştim soymuş sağolsun
Gelince onları doğradım
Arada pasta kremasını da yaptım
İftar sonrası partim çıktı
Bi çay demledim
Bi sofra topladım
Bide pastayı rulo hale getirdim
Oğluma şurup içirdim yeni uyuttum daha
Yatsı ve teravihim duruyor
Mutfak da bulaşıklar da duruyor ama yarın halledicem inşallah
Abdest alıp namazlarımı anca kılarım bugün

Evde ben sürekli yapsam pasta börek yerim yaptıklarından yiyosan ondan dikkat edemezsin. Bak bende Mete’ye kek yapcaktım bugun unuttum yârın yapıyımda yesinler.
Evet o da var iradem çok zayıfladı son aylarda böyle değildim yani yemicem diyince yemiyordum hatta kızlar bilir neler yapıp da yemediğimi hatta geçen ramazan tatlı ağzıma sürmüyprdum misafir gelse bile hayret ediyorum şuan bünyem zehirlendi herlade şekerden bilmiyorum bakalım inşallah ilerleyen günlerde toparlarım

Bence bu sene herkeste bu var ya. Bende öyle dikkat ederdim 3 gün yiyosam 4 gün yemezdim simdi asla engel olamıyorum kendime. Kilom aynı bedenim değil pantolonlarım sıkmaya basladı

Hayırlı geceler
Son iki haftadır rutin harici başka bir iş yapamadım. Dolap içleri, çekmeceler aldı başını gidiyor.
Yarından itibaren mümkün oldukça gündüz, kalanları da eşim gelince birlikte yapmaya karar verdik
İnşallah planladığım gibi ilerleyebilirim
Yarın yatak odasına giriş yapacağım.
bazanın altı ve çekmeceler düzenlenecek.
hava kötü camını içten silerim.
tül perde yıkanacak.
nevresim, alez, yastık, yorgan hepsi yıkanacak.
detaylı süpürüp, elle silme niyetindeyim.
Yarın akşam İnşallah tamamını tiklemek nasip olsun

tekrar geçmiş olsun parem dikkat et kendine üşütme

ay geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…