- 13 Mart 2019
- 14.560
- 52.706
- 598
Yok yahuu 3 katlı yapamadım ama rulo pastaya ikna ettim çok acayip farklı bişey falan dedim ikna olduYaptın mı pastayı
Sahura değişik ne yapabilirim diye düsünüyorım bende eşim için tabi ben yemem. Geçen kendime granola yapmıştım bayada şişirdi beni. Şöyle bisey
Akşam olunca bende yorulduğumu farkettim Allahım sağlık versin gerisi bi şekilde oluyor ama şuan mutfak bi tık dağınıkSende kendini briaz fazla yoruyorsun sanki gönül ya bana mı öyle geliyor
Bu pasta börek ne için yapıyorsun kuzu eve miAkşam olunca bende yorulduğumu farkettim Allahım sağlık versin gerisi bi şekilde oluyor ama şuan mutfak bi tık dağınık
Evde ben sürekli yapsam pasta börek yerimYok yahuu 3 katlı yapamadım ama rulo pastaya ikna ettim çok acayip farklı bişey falan dedim ikna oldu
Harika görünüyor ben bu ara yememe hiç dikkat edemiyorum geçen ramazan da hiç değilse 2 kilo vermiştim
Yok canım bazı tatlı kızlara sözüm vardı onlara yaptım (öğrencilerime)Bu pasta börek ne için yapıyorsun kuzu eve mi
Evet o da var iradem çok zayıfladı son aylarda böyle değildim yani yemicem diyince yemiyordum hatta kızlar bilir neler yapıp da yemediğimiEvde ben sürekli yapsam pasta börek yerimyaptıklarından yiyosan ondan dikkat edemezsin. Bak bende Mete’ye kek yapcaktım bugun unuttum yârın yapıyımda yesinler.
Yaa Allâh razı olsunYok canım bazı tatlı kızlara sözüm vardı onlara yaptım (öğrencilerime)
Bence bu sene herkeste bu var ya. Bende öyle dikkat ederdim 3 gün yiyosam 4 gün yemezdim simdi asla engel olamıyorum kendime. Kilom aynı bedenim değil pantolonlarım sıkmaya basladıEvet o da var iradem çok zayıfladı son aylarda böyle değildim yani yemicem diyince yemiyordum hatta kızlar bilir neler yapıp da yemediğimihatta geçen ramazan tatlı ağzıma sürmüyprdum misafir gelse bile hayret ediyorum şuan bünyem zehirlendi herlade şekerden bilmiyorum bakalım inşallah ilerleyen günlerde toparlarım
Geçmiş olsun pare
geçmiş olsun pare ne oldu yeni gördüm dün çok girmedim Allah şifalar versin canım benim
tekrar geçmiş olsun parem dikkat et kendine üşütmeGeçmiş olsun diyen bütün canlarım
Çok çok teşekkür ederim
Enfeksiyon yüksek cıktı sol böbrekte sıkıntı var benim ameliyat diyorlar
Böbrek sol tarafa vurur rahatsiz eder dedi Dr
Şükür iyiyim
Allah razı olsun bal peteklerim
Hoş geldinMerhabalar herkese bu sürekli yazdığım konumu acaba bulamadım yaptığımız ev işlerini yazardikk
ay geçmiş olsun canımİyi ikindilerben ancak gelebiliyorum, bugün hep uyukladım.
Dün gece bebeğim huysuzdu yanıma aldım, zaten asla sığamıyor bir yere.
Arkamı dönmüştüm uyurken, enseme şiddetli bir tekme attı. O an gözlerim karardı, bilinç kaybı gibi birşey yaşadım sonra bayılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?