Nice mutlu senelere ablakızlar bugün benim doğum günüm
1 yaş daha yaşlandık napalım zamanı durduramıyoruz , Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin herkese
Tövbe benim hatlar karıştı ramazanda kv sine giden kimdiYok ben evimdeyimkv gelmez çok haftada 1 biz gideriz
İnşallah olmaz benim de tek temennim
YaaaaO okyanustusende mi benim gibi ikisini karıştırıyorsun
Sağolasın lorişim inşallahOyyy geçmiş olsun ilaç iyi gelir inşallah kuzuya
Hmm anladım iyileşince bi soralım yaptıralım bakalımKanda ige testi yapıyorlar o değere göre anlaşılıyor alerjisi olup olmadığı
Herkes hasta abla valla hastane tıklım tıklımah canım geçmiş olsun ne oldu böyle herkes hasta Alalh ım şifalar versin
Doğum günün kutlu olsun ablam nice mutlu sağlıklı yıllarakızlar bugün benim doğum günüm
1 yaş daha yaşlandık napalım zamanı durduramıyoruz , Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin herkese
amin canım çok sağolDoğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere
sağolasın swetim amin inşallahDoğum günün kutlu olsun ablam nice mutlu sağlıklı yıllara
amin pinhanım aminNice mutlu senelere abla
Sağlık huzur neşe ve sevdiklerin eksik olmasın uzun yıllarca
İdare eder ablaamin pinhanım amin
sen nasıl oldun annen nasıl kolay değil yaşlıda olsa annesi benim anneannemde , babaannemde 92 yaşlarında vefat ettiler
annem dediki ben başka birinin bu yaşlarda bi yakını öldüğünde yaşını yaşamış düğünü bayramı derdim , ama kendi
annen olunca çok farklıymış diye söyledi
Bizde gelenler zaten tatlı börek vs getirir. Birer dilim onlardan koyup çay veya meyvesuyu ikram etmiştik sende öyle yapabilirsin pinhan. Tekrardan başın sağolsunKızlar tünaydın
Birşey sorucam.
Taziyeye gelenlere bişey ikram etmeli miyim?
Oruç var, 1 st durup giderler ama.
Nedir adeti?
Anneme soramadım...
Bu havayı çok seviyorum ya. Evin içi karanlık dışarı sakin ve soğukAşırı soğuk bi hava 20 derece birden düştü. Kar atıştırıyor şu anda
Allah razı olsun canım Sero.Bizde gelenler zaten tatlı börek vs getirir. Birer dilim onlardan koyup çay veya meyvesuyu ikram etmiştik sende öyle yapabilirsin pinhan. Tekrardan başın sağolsun
Hiçbir bilgim yok kuzum yaAllah razı olsun canım Sero.
Az sonra gelecekler. Oruçlar.
İkram yapamam da o yüzden sordum başka bi fikir alternatif bişey varsa bi adet falan
Aa ben akşam gelecekler sandım.Allah razı olsun canım Sero.
Az sonra gelecekler. Oruçlar.
İkram yapamam da o yüzden sordum başka bi fikir alternatif bişey varsa bi adet falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?