• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nice mutlu senelere abla 💐
Sağlık huzur neşe ve sevdiklerin eksik olmasın uzun yıllarca🩷
amin pinhanım amin :KK36:
sen nasıl oldun annen nasıl kolay değil yaşlıda olsa annesi benim anneannemde , babaannemde 92 yaşlarında vefat ettiler
annem dediki ben başka birinin bu yaşlarda bi yakını öldüğünde yaşını yaşamış düğünü bayramı derdim , ama kendi
annen olunca çok farklıymış diye söyledi :KK43:

amin pinhanım amin :KK36:
sen nasıl oldun annen nasıl kolay değil yaşlıda olsa annesi benim anneannemde , babaannemde 92 yaşlarında vefat ettiler
annem dediki ben başka birinin bu yaşlarda bi yakını öldüğünde yaşını yaşamış düğünü bayramı derdim , ama kendi
annen olunca çok farklıymış diye söyledi :KK43:
İdare eder abla
Annem de öyle.
Yapacak birşey yok, alışılacak.
Annenin yaşlısı olmazmış, anne annedir işte☹️
Yaşını yaşamış evet, 92 yıl, torun torba herkesi görmüş ama yine de kıyamıyor insan.
Hatta bu kadar yılı birlikte geçirmiş olmak daha zor oluyor, birçok anı var...
Allah cennet eylesin geçmişlerimizin mekanlarını.
Güzel yerlere gitti inşallah, böyle inanıyoruz🤲🏼

Kızlar tünaydın
Birşey sorucam.
Taziyeye gelenlere bişey ikram etmeli miyim?
Oruç var, 1 st durup giderler ama.
Nedir adeti?
Anneme soramadım...
Bizde gelenler zaten tatlı börek vs getirir. Birer dilim onlardan koyup çay veya meyvesuyu ikram etmiştik sende öyle yapabilirsin pinhan. Tekrardan başın sağolsun

Bizde gelenler zaten tatlı börek vs getirir. Birer dilim onlardan koyup çay veya meyvesuyu ikram etmiştik sende öyle yapabilirsin pinhan. Tekrardan başın sağolsun
Allah razı olsun canım Sero.
Az sonra gelecekler. Oruçlar.
İkram yapamam da o yüzden sordum başka bi fikir alternatif bişey varsa bi adet falan

Back
X