Gözünüz aydın canımÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Elim ayağım birbirine dolaştı
Çok şükür
Bende sorun yok arada bi yavaşlıyor sadece wifi deBenim watsap instagram hiç biri çalışmıyor şuan sizde durumlar nasıl
Yaaaa çok mutlu oldum gözünüz aydınÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Çok şükür
Gözünüz aydın canımRabbim kalıcı şifalar versin inşallah
Çok teşekkür ederim aminYaaaa çok mutlu oldum gözünüz aydın
Bilmiyorum ki canım doktor dün 2 ölçü verebilirsin dedi sadece bende en son düşmesine 2 ölçü verdimAslında bu yaşta calpol dolven daha etkili oluyor ya. Neye göre veriyolarsa onu da bilmiyorum ama ben tek calpol vermem
Benim gel gitli bide ulaşmam gereken kişiler var wp çalışsa yeter şimdilikAKşam ki wp mesajları sabah geldi bana.
Yutub yeni açılıyor insta yok
Daha iyi abla çok sağol bugün ateş düşürücü verm3dim diğer ilaçlarını içirdimgönülcüm nasıl oldu oğlun ateşi düştümü daha iyidir inşallah
Gözünüz aydın olsun inşallahÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Çok şükür
Valla herşey olabilir abla nasipinşallah sero ama çok düşeceğini sanmıyorum
Gidebeileceğin bi kurs falan yok mu. Aslında 3 4 haftada kursta öğrenebilirsin. Ama evde nasıl olur bilemedimBen Kuran ı Türkçe okuyorum ama artık Arapça okumak istiyorum. Küçükken biliyodum ama şimdi harfleri bile zor tanırım
Youtube dan önerebileceğiniz bi kanal var mı ya da başka bir yol?
evde müsait oldukça çalışmak öğrenmek istiyorum
Canım nasıl oldu kızınAteş nöbetindeyim
Çok acayip bir şekilde ateşi düşmedi
Evde ateş düşürücü vardı yeni açtım diye aklımda kalmış ama belki de oldu baya bilmiyorum
Doktor bugün bitane de yeni yazdı onu açtım içirdim şimdi inşallah fayda eder
Yavrum uyuyor ama ateşi var korkuyorum dua edin de bu gece ateşi düşsün
Canım çok sevindimÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Çok şükür
sen nasıl oldun canım iyileştinmi birazHayırlı günler
Gözünüz aydın olsun inşallah
Amin inşallahCanım çok sevindimtamamen iyileşmeyi nasip etsin Allahım
Bebeğim küçük bırakacak kimse de yokGidebeileceğin bi kurs falan yok mu. Aslında 3 4 haftada kursta öğrenebilirsin. Ama evde nasıl olur bilemedim
Çok şükür abla daha iyiyimsen nasıl oldun canım iyileştinmi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?