Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyiyim çok şükür
Hava bir anda soğudu burda yağmur var
Bebişim de iyi çok şükür büyüyor. Cuma günü 2.ay aşıları var onun telaşı sardı. Ateşlenir diye çok korkuyorum
Kv de değil miydin sen o havayı sordum

Hiç korkma öyle yüksek ateşler olmuyor. Benim kızda hiç biri ateş yapmadı özel aşılar da dahil. Ateşten ben çok korkuyordum tecrübe kazandıkça korkmuyorsun 38.5 a kadar normal

Dut kurusu yap o da düşürüyor enfeksiyonu parem tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versin

Alerji testleri var da zaten hastayken yapılmıyor. Kolay kolay yapmıyo devlette randevu çok zor.
Bazı dr lar ağır griplerde veriyorlar çocuk büyük farketmiyor

Yok ben evimdeyim kv gelmez çok haftada 1 biz gideriz
İnşallah olmaz benim de tek temennim

O okyanustu sende mi benim gibi ikisini karıştırıyorsun

Oyyy geçmiş olsun ilaç iyi gelir inşallah kuzuya

Kanda ige testi yapıyorlar o değere göre anlaşılıyor alerjisi olup olmadığı

İyi akşamlar kızlar
Gündüz evi toplayıp cıkmıstım
Aksama dogru geldik eve biraz uyumusum koltukta. Kalktım bi corba yaptım balık almıstık onu fırına attım salata yaptım bide kemalpaşa yedik çok şükür.
2 gündür gece sahura kalkamıyorum alarm kuruyorum ama kapatıyorum sanırım hatırlamıyorumda
Dün Mete’nin odasının kapısının önüne geldim 5 dakka bekledim bekledim sonra gidip geri yatmısım. Ben sahursuz tutmaya alışkınımda eşimde sahursuz kaldı
Aksam ezanı beklerken Mete tabletten ezan sesi acmıs eşimde ezan okundu sandı niye çağırmıyorsun diye geldi sofraya sıpa bizi kandıracak

Sabah oğlum baya geç uyandı
Hemen ona krep yaptım ama çok yemedi
Şrup içirdim şimdi daha iyi
Sahurluk poğaça yoğurdum (ikram olarak pişince paketleyip götürücem)
O mayalanırken bide gelin tatlısı yapıcam Buda ikramlık
Oğlum da pasta istedi ama düğün pastaları gibi 3 katlı ben naısl yapayım bilmedim
Un şeker meydana çıkmışken yapayım bi şeyler

Saat 2 gibi yazmıştım ama göndermemişim sanırım bu yazımı

Yaptın mı pastayı
Sahura değişik ne yapabilirim diye düsünüyorım bende eşim için tabi ben yemem. Geçen kendime granola yapmıştım bayada şişirdi beni. Şöyle bisey

Eklentiler

• IMG_5247.webp
    61 KB · Görüntüleme: 0
Sende kendini briaz fazla yoruyorsun sanki gönül ya bana mı öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…