- 2 Ağustos 2013
- 36.403
- 115.264
- 798
Kv de değil miydin sen o havayı sordumİyiyim çok şükür
Hava bir anda soğudu burda yağmur var
Bebişim de iyi çok şükür büyüyor. Cuma günü 2.ay aşıları var onun telaşı sardı. Ateşlenir diye çok korkuyorum
Dut kurusu yap o da düşürüyor enfeksiyonu parem tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versinGeçmiş olsun diyen bütün canlarım
Çok çok teşekkür ederim
Enfeksiyon yüksek cıktı sol böbrekte sıkıntı var benim ameliyat diyorlar
Böbrek sol tarafa vurur rahatsiz eder dedi Dr
Şükür iyiyim
Allah razı olsun bal peteklerim
Anaaaa sonra noldu kendi kendine mi ayıldın tövbe yarabbimTeşekkür ederim canımİlk defa böyle birşey yaşadım, eşim de gelmiş bakmış ben baygın yatıyorum herhalde uykusuzluktan derin uyuyor diye düşünmüş. Şaka gibi
Dut kurusu yap o da düşürüyor enfeksiyonu parem tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Geçen tek tük vardır öksürük 2 gün öyleydi. Bugün tek tüktü yine ama baya derindendi. İnşallah iyi gelir ya zaditen damla verdi o da uyku yapıyor bi uyudu maşallah dinlendi
Alerji ilacı için test falan yapılmıyor mu bonus direkt verince tereddüt ettim bende
Yok ben evimdeyimKv de değil miydin sen o havayı sordum
Hiç korkma öyle yüksek ateşler olmuyor. Benim kızda hiç biri ateş yapmadı özel aşılar da dahil. Ateşten ben çok korkuyordum tecrübe kazandıkça korkmuyorsun 38.5 a kadar normal
O okyanustuKv de değil miydin sen o havayı sordum
Hiç korkma öyle yüksek ateşler olmuyor. Benim kızda hiç biri ateş yapmadı özel aşılar da dahil. Ateşten ben çok korkuyordum tecrübe kazandıkça korkmuyorsun 38.5 a kadar normal
Oyyy geçmiş olsun ilaç iyi gelir inşallah kuzuyaSabah ahsen çok iyi uyandı sonra öksürmeye başladı öksürük baya kötüydü derinden. Hemen götürdüm doktora burnu gözü akıyordu dün dedim alerji dedi ateşi de oldu 39 larda 1 gün dedim o zaman alerji diyemem net dedi. Ben dedim rüzgarda kaldı geçen ondan oldu diye düşündüm baya ciğerine inmiş röntgen istedi zatürre değil dedi. Baya ilaç yazdı alerji ilacı da verdi bakalım inşallah düzelir hemen
Kanda ige testi yapıyorlar o değere göre anlaşılıyor alerjisi olup olmadığıSabah ahsen çok iyi uyandı sonra öksürmeye başladı öksürük baya kötüydü derinden. Hemen götürdüm doktora burnu gözü akıyordu dün dedim alerji dedi ateşi de oldu 39 larda 1 gün dedim o zaman alerji diyemem net dedi. Ben dedim rüzgarda kaldı geçen ondan oldu diye düşündüm baya ciğerine inmiş röntgen istedi zatürre değil dedi. Baya ilaç yazdı alerji ilacı da verdi bakalım inşallah düzelir hemen
Çok yerinde bi tabirmişAnanem sırtım ikiye ayrıldi derdi hep gülerdik kadına. Şu an gerçekten ikiye ayrılıyormus hissediyorum
Yaptın mı pastayıSabah oğlum baya geç uyandı
Hemen ona krep yaptım ama çok yemedi
Şrup içirdim şimdi daha iyi
Sahurluk poğaça yoğurdum (ikram olarak pişince paketleyip götürücem)
O mayalanırken bide gelin tatlısı yapıcam Buda ikramlık
Oğlum da pasta istedi ama düğün pastaları gibi 3 katlı ben naısl yapayım bilmedim
Un şeker meydana çıkmışken yapayım bi şeyler
Saat 2 gibi yazmıştım ama göndermemişim sanırım bu yazımı
Sende kendini briaz fazla yoruyorsun sanki gönül ya bana mı öyle geliyorSabah oğlum baya geç uyandı
Hemen ona krep yaptım ama çok yemedi
Şrup içirdim şimdi daha iyi
Sahurluk poğaça yoğurdum (ikram olarak pişince paketleyip götürücem)
O mayalanırken bide gelin tatlısı yapıcam Buda ikramlık
Oğlum da pasta istedi ama düğün pastaları gibi 3 katlı ben naısl yapayım bilmedim
Un şeker meydana çıkmışken yapayım bi şeyler
Saat 2 gibi yazmıştım ama göndermemişim sanırım bu yazımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?