• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Elim ayağım birbirine dolaştı
Çok şükür
Gözünüz aydın canım 🌼 Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah 🙏🏼

Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Çok şükür
Yaaaa çok mutlu oldum gözünüz aydın 😍🤗

Çok şükür
Gözünüz aydın olsun inşallah 🤩

Ben Kuran ı Türkçe okuyorum ama artık Arapça okumak istiyorum. Küçükken biliyodum ama şimdi harfleri bile zor tanırım 😟
Youtube dan önerebileceğiniz bi kanal var mı ya da başka bir yol?
evde müsait oldukça çalışmak öğrenmek istiyorum
Gidebeileceğin bi kurs falan yok mu. Aslında 3 4 haftada kursta öğrenebilirsin. Ama evde nasıl olur bilemedim

Ateş nöbetindeyim
Çok acayip bir şekilde ateşi düşmedi
Evde ateş düşürücü vardı yeni açtım diye aklımda kalmış ama belki de oldu baya bilmiyorum
Doktor bugün bitane de yeni yazdı onu açtım içirdim şimdi inşallah fayda eder
Yavrum uyuyor ama ateşi var korkuyorum dua edin de bu gece ateşi düşsün 😔
Canım nasıl oldu kızın 🙁
Çok şükür
Canım çok sevindim 🥹 tamamen iyileşmeyi nasip etsin Allahım 🤲🏻

Back
X