- 12 Haziran 2019
- 18.874
- 115.256
- 598
- 37
Aynı çizgi filmi mi izlediler acabaAnaaa ahsende bugün bana sordu yılanlar ne yer diye
Mutlaka oruç hediyesi ver limonsuzumKızım ilk defa tam gün oruç tuttu maşAllahmeyve tabağı yaptım oturuyorlar kardeşiyle
Bu nasıl mutluluk lan gözümüz yok tabievde değildim
Bilmiyorum ki belki de. Ahsenin izledikleri sabit Niloya, Eymen ve Çimen, Elif ve Arkadaşları, Kaplan DanielAynı çizgi filmi mi izlediler acaba
Valla sürekli dışarda olmaya alışınca evde gına geliyorBu nasıl mutluluk lan gözümüz yok tabi
Gidiyoruz zaten canımAh canım yabakma küçük olduğuna onun için de çok zor içten içe etkilenmiş demek ki. Devam ederse bi pedagog desteği alın bence.
Sero tarzanca tavsiye verim mi hahahah sende onu darlaGidiyoruz zaten canım
Lan bi yere gidince yada biri gelince 12 yattıgı oluyo o zaman daha erken kalkıyo 6 6 bucukta kalkıyo onla alakası yok kaynanam gibi konusmaBu saatte uyutuyın sonra 7 de kalkıyo diye ağlıyon
Evet kankam ne sandın ahahahLan o tavuk muydu
Hayırdır canım geçmis olsunYarın zor bi gün olacak. 2 farklı hastaneye kontrole gideceğiz çocuklarla
Aaa gerçekten mi ne dedin ben bi afalladım baktım bi sonra sustu cevap vermedimAnaaa ahsende bugün bana sordu yılanlar ne yer diye
Arda dedesine sattı orucunu öyle bisey varmıs ya eskiden. Dedesine söylemisti oda bana sat orucunu dediMutlaka oruç hediyesi ver limonsuzum
Abla asıl biz sana yetişmeye çalışıyoruz maşallahın varBen nereye yetişemm mübarekler
Burayı okuyorum temizlikler yapılmış
Manevi günlüğü okuyorum cüzler okunmuş
Yavaş olun daaaa ev, iş, ibadetler bende insanım yaaauyku uyumuyorum sizlere yetişebilmek için
Bonus @Efser @MssPARE Gonulmeyvesi
Sizlere diyorum sizlere
Çay içeyim bari
Oyy maşallah tebarekallahKızım ilk defa tam gün oruç tuttu maşAllahmeyve tabağı yaptım oturuyorlar kardeşiyle
Ahsende geç yatınca daha erken kalkarLan bi yere gidince yada biri gelince 12 yattıgı oluyo o zaman daha erken kalkıyo 6 6 bucukta kalkıyo onla alakası yok kaynanam gibi konusma
Evet kankam ne sandın ahahah
Hayırdır canım geçmis olsun
Aaa gerçekten mi ne dedin ben bi afalladım baktım bi sonra sustu cevap vermedim
Arda dedesine sattı orucunu öyle bisey varmıs ya eskiden. Dedesine söylemisti oda bana sat orucunu dedi
Ya çok acayiplerHerkese selammmmm
Mutfak coktan toplu
Mete yi uyuttum
Uyuturken her gün farklı bi soru soruyo
Bugunki sorunuz yılanlar ne yer ?
Nerden aklına geliyo böyle sorular bilmiyorum
Sen ne menü yapmayı düşünüyorsunBende pazarr
Bende soracaktım çok geçmiş olsun ismini etiket edemedim aryanınBu tam olarak neydi arya
Bende kendim için öyle düşündümBenim etiketim yanlış oldu heralde elin sürçtü
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun daha iyi misinGittim iğnemi yedim geldim.
Dikloron ampül varmış ben de artık onu vurmuyolarmış topallamaya kadar giden yan etki yapabiliyomuş başka yazdı fenalardayım
Benimki iyidi yaa iki gecedir uyandı niyeyseBenim oglanda her gün uyanıyo kacıncı uyanışı basındayım suan bekliyorum sadece anne anne anne gidiyorum tam dalcam yine bi ses anneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?