- 28 Ekim 2022
- 7.544
- 20.013
- 278
- 29
Nasıl geçecek acaba ya biraz beni yoruyor artık bu durum.Canım yazın böyle bi dönem oldu babası askere girmişti
Normalde babaannesinde falan durur hiç sıkıntı yapmaz ama bi ağladı bi sarıldı şaşırdım bende
Şimdilik iyi gibi elhamdülillah
Senin kızının da bi dönemseldir diye düşünüyorum
Oğlum böyle değil ama ben böyleydim küçükken anneme karşıhiç bırakmazdım çok özlerdim ağlardım kızlar bence daha farklı
Nasıl geçecek acaba ya biraz beni yoruyor artık bu durum.Canım yazın böyle bi dönem oldu babası askere girmişti
Normalde babaannesinde falan durur hiç sıkıntı yapmaz ama bi ağladı bi sarıldı şaşırdım bende
Şimdilik iyi gibi elhamdülillah
Senin kızının da bi dönemseldir diye düşünüyorum
Oğlum böyle değil ama ben böyleydim küçükken anneme karşıhiç bırakmazdım çok özlerdim ağlardım kızlar bence daha farklı
Ben evlenince biraz düzeldiNasıl geçecek acaba ya biraz beni yoruyor artık bu durum.
Canım yaYok limonsuzum hiç denemedim biraz huylanıyorum sülükten ben belime de hacamatı 1 kere denedim o zamanlar bu kadar kötü değildim tabi çok ağrım olmuştu korktum daha yaptırmadım.
Kilo verdim ama üstüne tekrar alınca fıtığın baskısı arttıkça arttı
Ne de güzel teselli verdin bacımBen evlenince biraz düzeldi
Benim kız da böyleydi. Ama mesela ben gittikten sonra beni aramazdı. Zamanla zamanla alıştı.Evet psikolog öyle dedi ama sık sık anane babaneye bırak dedi ama ağlaması beni çok yoruyor. Sık sıkı geç haftada 1 bırakıyorum ya mecbur kalınca
NeydimNe de güzel teselli verdin bacım
Ne bilimNeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?