- 30 Ocak 2015
- 18.675
- 20.447
- 598
- 29
Kesinlikle bi oylama yapalımOylamaya çıkalım
HahahSenin gibiyse iyi vur ensesine al ekmeğini
Meze ne yapacaksın sero ? Bende cumartesi çağırdım ne yapacağım bilmiyorumDomates çorbası
Yaprak sarması
Fırında köfte-patatss
Dolapta tavuklu garnitürlü börek var onu pişiririm.
Pirinç pilavı.
Bi iki meze bide salata
Belki bide komposto yaparım keyfime bağlı o
Ya kızlar aranızda bilen var mı
Şimdi pazartesi adet oldum dedim ama aksam leke geldi dün hic bisey gelmedi bugünde yine leke daha başlamadı ama ben adet tarihinin icindeyim. Yani adet baslayacak spiral oldugu icin her ay böyle oluyo bu lekelenmeler olurken oruç tutabiliyor muyuz
Sonradan gürmeBen gürmeyim
Geçmiş olsun canmBugün hiçbir şey yapamadım, bu endometriozis beni mahvetti.Ağrıdan duramıyorum.
Geçmiş olsun canm agnucastonu doktor bana da vermişti adet düzensizliği için ama kullanmadım içeriğinde hayıt vardı galibaAslında ameliyat tek çare çünkü eğer bağırsaklara geçerse büyük sıkıntı yaratacak.
Ama ameliyat durumunda da bir daha çocuk sahibi olamama ihtimali var çünkü bendeki ileri seviyede ve ameliyat rahime zarar verirmiş.
Doktor kararı bize bıraktı hem gençsin hem de tekrar çocuk sahibi olmak isterseniz bekleyin dedi ve ilaç verdi.
Ama ilaçlar neredeyse hiç fayda etmiyor aksine sürekli kanama yapıyor.
Şuanda doğum kontrol hapı ve agnucaston kullanıyorum. Yarın farklı bir ilaca başlayacağım.
Teşekkür ederim evet temiz çıktı çok şükürCanım geçmiş olsun. Sonuç çıktı mı?
Bende böyle biliyorum ama bi soruyum yinede dedim. Gerçekten çok sinir bozucubenmde öyle oldu ilknur adet günün olduğu için leke de olsa adet sayılır dünle birlikte 10 günü geçerse o zaman özür olur ve özürken oruç tutulur.
Şu an oruç tutamazsın yani.
Hayır, normal zamanlarda da oluyor.Sadece regl dönemi mi oluyor peki ağrı
Teşekkür ederim benim ameliyathane de narkoz ile yaptıgeçmiş olsun bende 2007 ve 2012 de polip aldırmıştım benimki kürtaj gibi olmuştu biri birini hiç bayıltmadan aldı dr rahim ağzında dedi
Aklımda bi kereviz salatası var. Bide evde brokoli karnabahar var onlardan bşy yaparım diye düşündüm. Yada garnitüre mayonez sıkıyoz ya rus salatası, mıydı ondan yaparım diye düşündğmMeze ne yapacaksın sero ? Bende cumartesi çağırdım ne yapacağım bilmiyorum
Hamile kalmak istediğim dönemde de vermişti, kullandığım ilk ay hamile kaldım bence döngü düzenlemede gayet ise yarıyor. Hormonları da dengeliyor.Geçmiş olsun canm agnucastonu doktor bana da vermişti adet düzensizliği için ama kullanmadım içeriğinde hayıt vardı galiba
Çorba yapma ya niye yapıyon kiAklımda bi kereviz salatası var. Bide evde brokoli karnabahar var onlardan bşy yaparım diye düşündüm. Yada garnitüre mayonez sıkıyoz ya rus salatası, mıydı ondan yaparım diye düşündğm
Bildiğim kadarıyla oruç tutulmaz canımYa kızlar aranızda bilen var mı
Şimdi pazartesi adet oldum dedim ama aksam leke geldi dün hic bisey gelmedi bugünde yine leke daha başlamadı ama ben adet tarihinin icindeyim. Yani adet baslayacak spiral oldugu icin her ay böyle oluyo bu lekelenmeler olurken oruç tutabiliyor muyuz
Oyy erimez mi hiç maşallahEvet bunu görmüstüm bazen off üff diyorum onu görünce cok üzülmüstüm. Simdi dememeye çalışıyorum. Bide her gün bi seni cok seviyorum anne der yatmadan eritir icimi
Ya getirmezlerseAman onu da gelenler getirsin
Bende ilk duyunca bi üzülmüştümAmaaa bunı bilmiyordum bir miktar üzüldüm şimdi kızıma hadi hadi uyu dediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?